merhabalar
bu
https://www.r10.net/dedicated-co-loca...ellikleri.html
konuyu görünce inanın dayanamadım
nedenmi
biz osman beyden 2 ortak 4aylık vps hizmeti aldık ama hizmet denirse ve sonucunda neticesinde geri iade isteyip bırakmak zorunda kaldık lxadmin panelli linux vps aldık sorun üzerine sorun bir gün çalışma bir gün vps makinası çöktü bir gün ip banlandı mazaretler cok ama vps kapalı kapalı siteler ağırmı ağır ticket açarız aldığımız cevap vps e destek vermiyoruz siz yanlış anlamışınız destek vermiyorsunda vps makina kapalı yok ulaşım yok bir tiçket atıyoruz anında cevap ama işe gelince 1 haftada
dedik bu vps böle olmucak
dediler hacklenmişiniz siz

vps in içinde 13 site var ama nasıl hackse birine dahi zarar gelmemiş index basılmamış herhangi problem yok ama vps de yok
dedik tamam ne yapacaz yeni vps e geçin yedek alın taşıyın bakıyorsun vpse 13 site ne hikmetse 14 gb dolu alan gözüküyor (sitelerin hepsi 100-200 mb) bu 14 gb sadece sitelerin toplamı hdd toplamı falan değil dedik siz taşıyın makinadan makinaya biz taşırsak çek upload heralde 1 ay sürer

neyse taşındı siteler yeni vps e geçtik one siteler kağnı gibi ağırmı ağır nedir bu çözüm yok ama bu arada tiçketler geliyo gidiyo telefonlar devam msnde görürsek hemen yazıyoruz
iyi hatırlıyorum ben sürekli tek tiçkete cevap yazıyordum her yeni sorunda yeni tiçket açın demişti osman bey
sonunda dedik heralde lxpanelden bunlar biz cpanel alalım kurtulalım keşke demeseydik cpanel aldık kendisinden cpanel vps 4 gün dayanabildik dördüncü günde geri iade istedik
oda ne ticket kapanmamış 4 günde 6-7 saat açık kalmış bir vps
eski vps den yedek alacaz eski vps yok noldu 3 gün geçtiği için TERMİNATE edilmiş 13 site içinde 4,5 yıllık forum ortağımın forumu gitti kendisindede yedek yok gitti koca forum gitti allahtan bir site benim kendi forumum taşımak için yedek almıştım bilgisayarımda duruyor diğer siteleri zaten adense için kurulmuş sitelerdi günlük 50-60 ziyaretcisi oluyordu önemli değil dedik
evet osman bey ben şirketim diyorsun bana o zaman geri iade yaptınız bu konuda bir şey demiyorum ama bu gün açılan konuyu gördümki demekki ninet firmasında işler değişikmiş biz sanıyordukki mağdur sadece biziz ayıp olur zedelenmesin açmayalım konu diyorduk bizde bu işi yaptık diyorduk ama öğle değilmiş
sen 7 günlük sunucu 4-5 gün açık kalsın sürekli kesilsin geri iade yapma üzerine konu açıldı die sunucuyu kapa herkez mağdur olsun ondan sonra deki avukatımla görüşün bundan sonra aha açmıyorum artık sunucunuzu
ne güzel ticaret ahlakı ne güzel firma olmak
efendim nerde bizim hakkımız siz nasıl bize sorumlu iseniz bizimde sorumlu olduğumuz kişiler var bizde onlara aynı şeyimi yapalım site yok iade yok aha kapadım yedekde yok
o siteler içinde 2 tanesi başka bir arkadaşımındı ayrı ayrı kişilerindi birisi ne dedi biliyormusunuz seni tanımasaydım inan sana söverdim ama biliyorumki senden kaynaklanan bir konu değil
bende sana burdan rica ediyorum lütfen cevap ver ticketlerin fotolarını cektim bilgisayarımda hepsini yayınlayabilirim
verdiğin yeni vps sürekli kapalı iken sorunları halen açık olan bir ticketde tartışılırken yedek aldınızmı die sormadan hiç bir şey söylemeden nasıl vps i kapatır silersiniz lütfen yedeklerimizi iade edin
ticari ahlaksa firma iseniz yedekleri iade ediniz
iyi çalışmalar