O zaman Mysql Limitsiz yazmışsınız ve kendi kendine işini gören bizlere karşı ek destek ücret talebi vs alınmıyor olarak anladım. Ve mailden şu nedir şurası nasıl olacak gibi destek te bedava oluyor o halde?
. Sanırım Trafik aylık 4 GB . Trafik ücretlendirmelerinide yazarsanız soru işaretleri kalkacaktır.
MySQL konusunda bir önceki mesajımda ayrıntılı bilgi bulunmakta gul_guzeli'nin mesajına yanıt olarak verilmiş bölüm.
Standart 1 planında şu an için trafik aylık 4GB, 2008 yılı içinde veya sonuna doğru pazar durumuna bağlı olarak 8GB'a çıkartmayı düşünüyoruz. Ancak bütün plan bilgileri yıllık olduğu için bu kaynağın da yıllık kullanılabilecek maksimum miktarı plan bilgilerinde belirtilmektedir.
Sorduğunuz sorular tabii ki bedava olarak cevaplanır (soru servislerimiz ile alakalı ise), ücretli olan servisler bizim sizin için işlem yapmamızdır. Ancak bunda da küçük işler için arada sırada istisnalar yapılabilmekte. Yani mesela Joomla kurumu 2 dakika sürmez, bunu boş bir vakitte ücretsiz yapabiliriz, her hafta sitenizi silip tekrar Joomla kurdurursanız o zaman tabii olmaz öyle
ekstra limit artırımı 1.95 YTL güzel fakat Limit AŞIMI 3.95 YTL bu biraz farklı geldi. teşekkürler.
Rica ederim Buraxlee. Aslında ben limit aşım ücretini pek anlayamadım. Normalde bir site, belirlenen limitlerin üzerinde kaynak kullandığında askıya alınması gerekmiyor mu :S
sanırım firma biraz esnek davranıyor siteler kapanmaması için.
Evet bu doğru, daha önce limitin %120'sini aşan hesapları kapatıyorduk. Sistem otomatik olarak %80'ini ve %100'ünü aşmış hesaplara otomatik olarak e-posta ile uyarı göndermesine rağmen birçok kullanıcı tam olarak limitleri dolana kadar hiçbir işlem yapmıyorlardı. Buda hesapların kapanmasına, özellikle havale ile ödeme yapan kullanıcıların hesaplarının gecikmeli açılmasına vs. neden oluyordu ve bu durum müşterileri mutsuz duruma düşürüyordu.
Şimdi bu sistem yerine hesaplar limitlerin %80'ini aşınca vs. yine uyarı gönderilir ama kapatılmazlar, bu artık müşterinin insiyatifine kalmış birşey, isterse limitini arttır isterse sitesini askıya alır. Araba kiralamak gibi düşünün, 100km limitli kiralayınca 100k sonra araba kitlenip yolda kalsaydı birçok kişi sorun yaşardı