Merhaba arkadaşlar,
Kısa bir süre önce ni.net.tr den sunucu kiraladım. Sunucu bana teslim edildi sunucu teslim aldıktan sonra 2 gun açık sa 4 gun kapalıydı. Sürekli çalışma sunucuya ping attıgımda sürekli istek zaman aşımları geliyordu. Bunu osman beye söyledim ve cozulecegını soyledı kendısı. 7 gün gün içerisinde her gün iki tane üç tane müşterim kayboldu ve sunucu kendını ödeyemez hale geldi.

Ni.net.tr nin sözleşmesinde yazan uptime garantisinde çalışmaların 04,00 ile 07,30 arasında yapılacağıdır. Bunu taahhüt etmişler sözleşmelerinde. Bunu taahhut ettikleri halde gündüz 12,00 13,00 hiç belli olmuyor ne zaman çalışacakları ve bir suru musteri kaybım oldu. Osman beye bu konuları telefon açarak soyledım ve sunucuyu iade etmek istediğimi ve geri ödeme almak istediğimi soyledim.

Osman beyin bana cevap aynen şu şekilde oldu "benim bu ay 42 müşterim bırakacak ben hepsıne gerı odeme yapsam batarım"

Evet arkadaşlar bana geri odeme yapmıyor hem de bu sekilde savunuyor kendisini makinayı alalı 7 gun olmadan bir suru kesinti yaşadım. Mağduriyetime karşılık iade almadılar ve yukarıdakı gibi cevap verdiler. Aşağıda ni.net in pdf formatında olan sözleşme nin resmi var bakabilirsiniz. Ni.net te sunucusu olan arkadaşlar da zaten farkındadırlar son bır 5-6 gundur verim alamamışlardır.

Burada sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar.

Herkese saygılarımla.