Merhaba,
Hosting işiyle ilgilenenler hostnine.com`u duymuştur. Gerçekten güzel özellikleri var. Reseller Host sahibiydim ve yaklaşık 50 domain barındırıyordum. Eylül 2006 gibi hizmete başladılar, ben de Ekim'den itibaren müşterileri oldum. Hızlı destek ve ping süreleri de iyiydi. Sonradan gerçekten diğer hostların çok önüne geçecek Migration sistemini başlattılar. Yani 7-8 lokasyondan birini seçip domaini oraya kurabilme veya mevcut domaini oraya taşıma özelliği. İngiltere, Singapur ve Amerika`da 4-5 eyalette serverlar arası geçiş yapılabiliyordu. Bu gerçekten de cezbetmişti beni.
Ancak bir süre sonra destek sistemi berbat bir hal almaya başladı. Geç gelen ve çözüm bulamayan cevaplar, kaba usluplar arttı. Üstelik 2 domainimi habersiz bir şekilde server yüklenmesine sebep oluyor gerekçesiyle suspend ettiler. Bilgisayar başında olmadığım için de bunu görmem ertesi gün oldu. Ziyaretçilerinize karşı düştüğünüz durumu düşünsenize... Bir de domainlerde sadece wordpress kuruluydu.
Herneyse demek istediğim o ki, eğer hostnine'den hosting alacaksanız tekrar düşünün. İyi fiyatlar ve özellikler malesef herşey değil.
Firmanın forumuna yazdığım mesaj ve yorumlar da burada:
Going to leave - HostNine Community Forums