MertUygun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aradığınız ortağında böyle bilgilerle donatılmış olmasını mı istiyorsunuz ?
Aradığınız özellikler nelerdir ?
Öncelikle şunu belirteyimki her insan bir yönden eksik kalır . Biz ne mükkemmel insan nede acemi insan arıyoruz. Örnek verecek olursak . Mesela vBulletin sistminden iyi anlıyorsunuzdur , Foruma gelip bir üye şöyle bir sorun çıktı neden olabilir dediğinde sizin bunu azçok tahmin edebilmenizi istiyoruz. Yani herkez herşeyi bilecek diye bir şey yok. Forumumuzdan parada kazanacaksınız, mesela hazır bir sisteme tema yapacaksınız satılacak v.s v.s (bunun garantisini bizden istemeyiniz... )
Yalova77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aylık 1000$ a yaparım.
@Yalova77 r10'danda aylık 1000$ mı alıyorsunuz, ben parayla çalıştıracak insan arasam şurada konu açsam herkez gelmek ister. Bizim amacımız ; Alt kesim (acemi) masterleride yetiştirmek. Bunu yapma isteğimide açıklıyayım.; Ben bu işlere başladığımda 14 yaşında varım veya yokum ilk önce bloglarla başladım. Daha sonra bazı forumlarda yetkiler aldım. Ve Allah'a şükür bu güne gelebildim , ve şu an benim eski halimde olupta yetişmek isteyen bir çok insan var onlara yardımcı olmak istiyorum.
Buradan şöyle çıkarımlarda bulunmayın . Kuracağım forum her önüne gelen sorunun olacağı, veya çocukca işlerla uğraşacağımız v.s gayet düzenli ve belirli bir düzeye hitap etmeyi amaçlıyoruz.
ooppsss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizimde suan buna benzer bi projmiz var saydığınız özellikler bulunan ekibim var.
İsterseniz bizimle birleşebilirsiniz siz yine kendi bölümünüzle yani web master eğitim le ilgilenriseniz yardıma ihtiyacınız olduğu yerde her türlü yardımı ve desteği biz sağlayabilirz.Tabi bağzı zmanlarda siz bize
Yardımlaşmak ve bilgi paylaşımı sanırım şu dünyada en iyi şey emin olun. Fakat ben forumuma admin v.s arıyorum ama alanında uzman olan birilerini. Ben herşeyi biliyorum diyen adam hiçbir şeyi bilmez. Bahsettiğinzi ekiple tanışmak forumumuzda elbett görmek isteriz...
PcQoPaT_GS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Radminle ortak olsanıza o hepimizden daha tecrübeli... :P
30 sene çalışsam alamam herhalde