Üst Düzey (sözlü - yazılı ) İngilizceye Hakimim (İngilizce Haber Yazabilecek Editleyebilecek Çeviri Yapabilecek kadar)

Ben Ahmet YENİYILDIZ.. Ordu'nun Fatsa ilçesinde ikametgah ediyorum. 1999 yılından bu yana radyo programcılığı ve çeşitli haber ajanslarında çalışıyorum.(IHA ve CHA) 2000 yılından bu yana internet kullanıcısıyım.
..: Moral Haber :.. HABERİN TÜM RENKLERİ
Haber Aktüel | Son Sürat Haber, haber, haberler, futbol haberleri, sondakika, yerel haberler
Medya Türk | Medya'nın Türkçesi
.:: HaberMERKEZİ.net ::.
Sitelerinde Haber editörlük yaptım.
Şuanda kendi sitelerim olan
www.surup.org (Aktif)
FatsaHABER Fatsa - FATSA - fatsa - ÜNYE ünye - ordu ORDU - Samsun - Karadeniz orduspor resimler sondakika son dakika haber HABER - net (Aktif)
www.bölgeselhaber.com
Index of /
www.bolgeselhaber.net
Radyo MEGA FATSA - 88.5 - Kentin Mega Sesi | FATSA - Powered by REGE.NET|WORK __________________________________________________ __________________________________________________ _ FATSA , FATSA DAN HABERLER, FATSA FATSA FATSA (Aktif)

İnternet Üzerinden Yeterli Zamanım Olmadığından Dolayı Kısa bir Süreliğine Yaptığım İşlere Ara Vermiştim.. Şimdi Yeniden Devam Etmek istiyorum..

Photo shop iyi düzeyde kullanabilirim...

Çalışmak isteyenler Pm atabilir. veya ahmet @ radyomega . net msn adresini ekleyebilirler