genelde php.org.tr yi takip ediyorum. arasırada bu foruma bakıyorum. ancak bu forumda birşey farkettim. insanlar işleriniz bedavaya yaptırmak istiyorlar neredeyse

üzerinden 6-7 ay geçmiş olabilir ama sesli görüntülü chat sitesi yaptırmak isteyen efendinin birisi 1100 ytl verecekmiş. bana sadece komik geliyor. arkadaş ya işten anlamıyor yada art niyet taşıyor diye düşünüyorum. Normal web sitelerinde canlı destek (sadece metinden ibaret) sisteminin kirası bile yıllık 200-900 ytl /operator den başlıyor. İş yaptırmak isteyen arkadaşlara tavsiyem önce piyasadan birkaç fiyat teklifi alsın ondan sonra şu fiyata yaptırabilirim desin. çünkü böyle bilmeden yazdıkları fiyatlar, kişiyi çok komik duruma düşürüyor.
İhtiyacı olanlara ; Canlı destek sistemi üzerinde bizimde bir çalışmamız var. kısa zamanda aktif olacak inş. aşağıdaki siteden özelliklerini inceleyebilirsiniz.
Webtemsilciniz.com - Canlı Destek , Online Destek , Canlı Destek Yazılımı , Online Destek Yazılımı , Canlı Görüşme ,Anında Destek , Sitenize Ekleyin