--------------------------------------------------------------------------------

"Kazanç Ortağı", "Hemalhemsat" tarafından belirlenen sürelerde "Hemalhemsat" tarafından ödemenin yapılmaması halinde, Kazanç Ortağı tarafından yazılı bildirim yapılarak ödeme için 15 gün süre verilecek olup, Hemalhemsat verilen süre içinde ödemeyi yapmaz ise, Kazanç Ortağı'nın bu Sözleşmeden kaynaklanan tüm yükümlülüklerini yerine getirmesi kaydıyla sözleşmenin feshini talep edebilir. "Kazanç Ortağı"nın hak kazandığı komisyon ve/veya hizmet bedelinin ödemesi "Kazanç Ortağı" tarafından Kazanç Ortaklığı Takip Ekranı içerisinde belirtilen banka hesabına yapılacaktır. Havale masrafı "Kazanç Ortağı"na aittir. Bu maddeye dayanarak İzmir mahkemesi'ne başvuracağım bu haftada yatırmazlarsa artık.20 kere mail attım hala aciz herifler 40 ytl ucreti yatıramadılar 1bucuk aydır.Hala ve hala eft icin onay bekliyor diyor :@ Dogan medyadan tüm alış verişimi kestim artık.hepsiburada hemalhemsat artık 1 kuruş bile kazanmıyacaksınız ben çevremden...