Seqo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birinin zorlaması mı gerekiyor bunu anlamıyorum, ayrıca nixcon un avukatı mısın onu da anlamış değilim yazmıyayım dedim ama dayanamadım, burdaki sunucuları down olan herkes para ödüyor paralarının karşılığını doğru düzgün almak istemeleri gayet normal; (ki nixon bunu vaad ediyor)

Ayrıca herkesin sorumlu olduğu kişiler var ve başı ağrıyor herkesin;

o kadar sunucu değiştirdim uykusuz kaldım sunucu taşırken bile gecenin 3 ünde 4 ünde taşıdım siteleri kimse mağdur olmasın mahçup olmayayım die

madem bahsettiğiniz gibi nixon büyük bir firma bu kadar insanı da mağdur etmeye hakkı yok gece yapsın ne bakımı yapacakca

NOT: Blue-D tartışmak için yazmadım ama bu cevabına da dayanamadım...
ben arkadaş geçtik sorun var da bilmemne kahretsin tarzı bir yazı olduğu için öyle kullandım sanki zorla geçirmişler diye. elbet para veriliyor burda konuşanların -en azından boş konuşmayanların- sunucusu orada herkes para veriyor ama Nixcon'da 100% uptime vermiyor. 100%uptime veriyoruz demiyor. elbet kesinti olur. tartışma çıkarmam ben hiç bir zaman problem olmaz ama avukatlık mevzusuna gelince bu çok popüler oldu Nixcon konuları sayesinde. ben kesintileri savunmuyorum. sadece olabileceğini savunuyorum. elbet ki bakım olacak elbet ki kesinti olacak. bizim şu an beklemekten ve fikir yürütmekten - ya da bazı kişiler gibi sinirlenmekten - başka yapabileceğimiz bir şey yok.