Arkadaşlar görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sürtüşmeye gerek yok herkes kendi düşüncesini yazabilir herkese saygım var.
SweetDreams'in yazdıklarını gerçekleştireceğim. Sandbox olsun veya olmasın, sitem yukarılara çıkacak olsun veya olmasın ama herşeyden önce işin olması gereken en doğru şeklini anlatmış olduğu için ayrıca teşekkür ederim.
Biraz daha bilgi vermem gerekirse, sitemi tescil edeli 2 yılı aşkın süre geçti. Siteyi yayına vermem ise Eylül ayının başına denk geliyor. Şimdi sandbox için benim duyduklarım yeni sitelerin sandbox'a gönderildiği ve bir süre sonra çıkarıldığı şeklinde. Dolayısıyla açıkçası sitemin hiçbir zaman sandbox'a gireceğini düşünmüyordum.
Google Yardım sayfalarından ve bu forumdan edindiğim bilgilere göre
site:otokritik.com yazınca indeksli sayfaların görünmesi,
otokritik.com yazıp arayınca sitenin ilk sırada çıkıyor olması ve sanırım info:otokritik.com yazıp aradığımda bir info alıyor olmam aslında Sandbox tanımına uymuyor diye biliyorum. Yinede çok kesin emin olmadığımdan tecrübeli arkadaşların görüşlerini almayı ve neden sandboxta olduğunu bilmeyi istedim.
SweetDreams'in yazdıklarını hemen uygulamaya başlıyorum tekrar teşekkür ediyorum.
Lütfen sitenin mevcut durumuyla ilgili görüşlerinizi yazmaya devam ediniz.