bLeedCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Niye bu kadar sorun yaratıyorsun ? 131 filandır dedin evet 131 filan dedim , hayatında hiç Bis'e bindin mi ? Ya da Vosvos'a ? Videoda ki model 1.600 lira ise Bis'de 1,500.. Tartışma muhabbeti açılsın diye yazmadım sadece geyik yapıyorum.. Alınganlık başa bela..

<kd>
Ayrıca bütün mesajlarında gözüme çarpıyor her daim insanları bi aşşağılama peşindesin.. Niye bu kadar abartıyorsun verilen yetkinin sınırlarını ? Zenginliğin ve yaşının rehavetine kapılıp insanları hor görmekten vazgeç , belki senin mal varlığını yüzlerce kez çarpıp satın alacak insanlar vardır bilmediğin..
</kd>

Kal sağlıcakla..
Yorum yapmayacaktım ama şu "kd" kısmı kafamı bozdu. Ben yetkimin sınırlarını falan zorlamıyorum, şurda yaptığımız muhabbetin yetki ile ne alakası var? Yetkim olmasa ne bahane bulacaktın? Ya da yaşım 25 olsa? Böyle basit şeylerle laf dalaşına girme. Mesajlarımda kurallara aykırı bir şey görürsen şikayet et. Yetkimin sınırlarını zorluyor olsam 1 ay önce siyaset yaptığım için kendimi banlatmazdım. Sen hangi forumda kendini banlatan admin gördün? Olayın aşağılama ile bir alakası yok, geyik yapıyoruz burda, dediğin gibi, alınganlık diz boyu.. Bir de para puldan bahsetmişsin, hangi görüşte olduğumu biliyorsun, benim o taraklarda bezim yok. İmzama bak anlarsın.