Arkadaşlar işin kısası ve özü herkesin fikri aynı. Adam WEB 'in W sunu bilmiyor bırak webmaster olmayı bakmışsın SEOCU kesiliyor başımıza. Tabiki bazı arkadaşlarımızda iyi niyetine güvenerek dolandırılmış oluyor. Sonrada uyaran arkadaşlarımıza satış baltalamayın ekmek parası diyor. Ya ekmek paranı mesleğinden kazan başkalarının mesleğinden ekmek kazanmak DOLANDIRICILIK değildirde nedir. Ve kimse kusura bakmasın belki bu görüşümle banda yerim neden? Sadece bir görüş neden ban yiyesinki diyeceksiniz? İşte sorunda bu bazı moderatör arkadaşlarımızda aynı kendilerini bişey sanıyorlar. Kurallara kendi uymuyorlar seni suçsuzken şahsi tartışmanızdan dolayı forumdan banlıyor sonra kendisi gerçekten hata yapıyor tum modlara şikayet et istersen ben RADMIN 'in arkadaşıyım diyor. Yani ben adam öldürücem TAYYİB'in arkadaşıyım diyicem aynı iş... Bence kim olursa olsun hata yapan ibret olsun die banlanmalı yada kimse banlanmamalı adalet olmalı... Beni bizim forumdan ortağım bir hafta banladı sebeb ne küçük bi hatam istesem açamaz mıydım o sordu banlayayımmı diye banla dedim.
ADALET budur. 2 kuruşluk insan olmayalım..
Herneyse arkadaşlar daha söylenecek şey çok. Ama lütfen webmaster bilgi paylaşım forumunu webmaster hata araştırma formuna döndürmeyelim