sevgili kardeşim. bu temiz sayfayı bana ayırdığın için çok teşekkür ederim.
ömründe de bu temiz sayfa kadar temiz ve saf hostçularla karşılaşmanı dilerim.
Sayfa.net ve 750mbhosting.com un sahibi Engin Rençber'siniz dimi.
Geçen sene Hostcini sunucularında bulunan sitelerime index atan sitelerin whois bilgilerinde Engin Rençber - ns bilgilerinde 750mbhosting yazıyordu. Ben düzelttikçe index yiyordum.
Beni 2 ay geri attınız. Hostcini'ne tüm bilgilerinizi vermiştim dava açması için ama hiç birşey yapmadılar. Html sitelere index yemişim ve Hostcini de bana sunucumdan kaynaklanan yerine kodlarınızdan kaynaklanan bir açık var dedi. Resellerimde tüm siteler html'di. Dedim ne diyorsunuz siz ya. Daha teknoloji o kadar gelişmedi dedim. Çoğu sitemin indexi silindi. Hit kaybım ve sonraki projelerimin önü kesildi resmen. 1 yıllık emeğimi sildiniz. Onların hiç biri o kadar koymadıda intihar eden kankam için kendimce bir kaç satır yazdığım siteme index attınız ya 2 kurşun sıkmaya gelecektimde ailem zor yatıştırdı. Hatayı Hostcini'nin eksikliği dedik ve tüm sitelerimi taşıdım başka firmalara.
Aklınızda bulunsun. Yine bir ihtimal diyorum. Siz yapmamış dahi olsanız hack'e ve lamerlere destek vermekle yapmak arasında hiç bir fark yoktur.
Kendi önünüzden yiyin.
Rahat bir şekilde söyliyim. 2. hayatınızı yaşadığınızı unutmayınız. Atarsınız index, biri çıkar iki kurşun sıkar sallar bir köşeye, yada ne bileyim hosting alıp fatura ister. Gelir bi gün kendi büronuzda misafir olursunuz. Gelip sakat bırakır. İnsanlar birbirlerini ne kadar uzak sansalarda halbuki bir o kadar yakındırlar.
Burdan host veya reseller alacaklarada cısss diyorum.