Aynı düşünceleri paylaşıyoruz.
Fakat bireysel olarak çok fazla birşey yapabileceğimizi düşünmüyorum.
Bireysel sonuçlar olmuş olsaydı, forumda yada başka yerlerde yaptırımlar sonucu madur kişilerin mesajları olurdu.
Ben birleşme ve dernekleşme taraftarıyım. Hiç olmazsa denekleşirsek yaptırımlar için elimizden gelenin daha fazlasını yapabileceğimizi düşünüyorum.
Eğer katılmak isteyen arkadaşlar var ise görüşelim.
Ben bu işin sonuna kadar arkasında olacağım.
Düşünceniz gerçektende güzel bunu bir kaç yıl önce başka bir forumda, uzun uzun konuşmuştuk. Ama ne yazıkkı bir gelişme sağlayamamıştık. Dernek kurulmuş olsa bile yinede bu işleri kaçak olarak yapan, vergisini ödemeyen ve yasal olarak bu işi yapmayan kişiler azalmayacaktır. Bakıyoruz hergün değişik değişik yerler çıkıyorki buradada açtıkları konular ile bunu görüyoruz.
Bence en önemlisi müşterilerin bilinçlenmesi, ne istediğini bilen müşteriler bu işi bitirir, Her gün bir sürü kişi geliyor, abi sitendeki fiyatlar pahalı en son kaça olur vs. diye söylüyorlar, bu durumdada gidip daha ucuz yerlerden alıyorlar, parayıda onlar kazanıyor. herşeyin maliyeti belli, verilen vergiler ödenen masraflar vs. yaptığımız en uygun fiyatlarda ne istediğini bilmeyen kullanıcılara pahalı geliyor.
Ama yinede destek gerekirse her zaman bu işe destek veririm.
Saygılar.