trickster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk mesaj ve diğer mesajlara yönelik bir yorum yapmıştım...
Pek fazla uzatmak istemem fakat hukukun az buzda işlediğini düşünürsek fatura kesdiyseniz yıllık veya aylık (nedir hiç bir bilgim yok...) onun devamlı çalışmasını sağlamak zorundasınız... Aksi taktirde Ayıplı Hizmet kapsamına girer...
Hiç bir mesajımda birilerini savunmam... Öyle bir niyetim veya artniyetim yoktur...
EkimOnline yetkilileri elindeki belgeleri sunar... Size gerekli yorumları yaparsınız bilgi sahipleri (örneğin swsoft partnerleri bkz: speedlayer) yorumlar biligisi olanlar okur yorumlar... Konu hukuksal boyuta geçmeden aranızda halletmiş olursunuz... Açıkçası bilişim dünyası cidden küçük (her ne kadar büyük görünsede...). Her kez birbirini tanır eskilerden... Burdada eskilerden kişiler mevcut... Aramızda sorunları çözüp mutlu bir sona bağlanmasını isterim...
Tekrardan hepinize kolay gelsin...
Bu açıdan bakacaksan sattığınız hosting paketinin ping süresi yüksekse ve benim evimdeki bağlantıdan sizin sunucular geç cevap veriyorsa buda ayıplı hizmet kapsamına girer.

Windows XP kurmayı beceremediğinizde yada update etmeyi beceremediğinizde size lisansı satan şirketi mi arıyorsunuz?

Mutlu bir sona bağlanabilmesi için öncelikle insanların aynı seviyede davranması gerekiyor. Olan olayları adım adım yazıyorum, siz bu firmanın yerinde olsaydınız ne yapardınız? Ben cevap vereyim. Biz ilk size bu lisansı kendi adınıza kaydettirin ki sorun çıktıgında siz bizzat kendiniz takip edebilirsiniz dediğimde ciddiye alırdınız. Nasıl olsa bu adamlar ne istersek yapıyorlar diye düşünerek kaytarmazdınız.