Bu konuda bilen bilir firmamızın sağladığı hiç bir ücretsiz lisans yoktur. Bilakiz bu durumlarda müşterilerin ileri geri konuşamaması için fauralarına sözleşmelerine tüm maddeler şartlar süreler en başında eklenir.
Plesk lisansları bizzat müşteri adına alınır. Müşteri adına alımda müşteri ingilizce vs konusunda sorun yaşarsa yardım edilir.
Zaten buradaki sorun da bu, müşteriler bilmez, yardım ister, firmalar yardımcı olur. Müşteri sorun yaşadığında sorunun neden kaynaklandığını anlamaktan aciz olsa da firmaya kafa ütüler
Gülüyorum sadece.
Ayrıca Plesk yasal bir şirket, gidip sorun nerde çalışıyor kimde çalışıyor bilgi alınsın. İngilizce bilen herkesin yapabileceği birşey bu.
Eğer aynı şekilde bizden bu hizmeti almış ve sorun yaşamış olan varsa buyursun hodri meydan.
Birde hodri meydan konusunda bilmeden saçma sapan yorum yapanlara da aynısını söylüyorum. Bilmeden uçmayın.
İlk mesaj ve diğer mesajlara yönelik bir yorum yapmıştım...
Pek fazla uzatmak istemem fakat hukukun az buzda işlediğini düşünürsek fatura kesdiyseniz yıllık veya aylık (nedir hiç bir bilgim yok...) onun devamlı çalışmasını sağlamak zorundasınız... Aksi taktirde
Ayıplı Hizmet kapsamına girer...
Hiç bir mesajımda birilerini savunmam... Öyle bir niyetim veya artniyetim yoktur...
EkimOnline yetkilileri elindeki belgeleri sunar... Size gerekli yorumları yaparsınız bilgi sahipleri (örneğin swsoft partnerleri bkz: speedlayer) yorumlar biligisi olanlar okur yorumlar... Konu hukuksal boyuta geçmeden aranızda halletmiş olursunuz... Açıkçası bilişim dünyası cidden küçük (her ne kadar büyük görünsede...). Her kez birbirini tanır eskilerden... Burdada eskilerden kişiler mevcut... Aramızda sorunları çözüp mutlu bir sona bağlanmasını isterim...
Tekrardan hepinize kolay gelsin...