Plesk lisanslarınız elinizde, ödeme yapılan faturanız dekontunuz, bizim ödeme yaptığımız kredi kartı bilgileriniz elinizde, sizin KREDI KARTI ile ödeme yapamamanızdan ve ingilizce dialoglarda sorun yaşadığınızı belirttiğiniz için size yardım için plesk bizim tarafımızdan alındı ve 1 USD kar koymadan size aynen fatura edildi.

Bu konuda bize daha önceden sorun oldugunda biz size tüm iletişim bilgilerini ve hakları plesk'e başvurarak üzerinize alın denildi.Zaten bu durumu siz gayet güzel açıklamışsınız. Sorun yaşandı dediğiniz her an size bunun yönetim bilgilerini üzerinize alın diye size söylendi.

Siz bunları yapmayıp sorun çıktığında bize ulaştığınızda biz neden sorumlu oluyoruz?

Kaldı ki sizin yapmanız için plesk'e iletmeniz gerekenleri biz plesk'e iletip bu lisans ve bu ödeme ile ilgili firma budur diye bilgi vererek sizin kendiniz ilgilenmeniz için başvurular yapıldı ve bu konuda cevap alınması için bekleniyor ve bu durumda size iletildi.

Daha ne yapılması gerekiyor?

Bu konularda bu mesajdan sonra madem sizin avuktlar işlem başlattılar. Ben tüm destek taleplerini donduruyorum. Sizin yasal işlemler sonlanana kadar da hiç bir işleme cevap vermiyorum.

Plesk'i arayıp soruyu kendiniz sorun, belki onların verdiği cevabı anlayabilirsiniz.