Düzenli olarak hostbul.net i takip edersen haftada en az 2 tane kötü yorum geliyor KB hakkında. Fakat daha sonra KB den ya Akın ya da Özkan maille şikayet edene ulaşıp binbir türlü dil döküp yorumu kaldırmasını rica ediyor. Aynı şekilde benim şikayetimi de kaldırmam için ricada bulundular kabul etmedim. Şu an gasp ettikleri paramı kurtarmak için bankamı devreye soktum bakalım bir sonuç alabilecek miyim.
Ben bankamı devreye sokana kadar ödediklerini iddia ettikleri ücret için en son şöyle bir mail atmışlar bir de utanmadan
"Merhaba;
Volkan bey ödemeniz hakkında bankaya başvuruda bulunmuşsunuz itiraz diye bizde karşılıklı itiraz dileçemizi ve ticket yazışmaları diğer tüm yazışmaları bankamıza faksladık.Geri ödemeniz zaten yapılıyordu neden boyle bir yola başvurdunuz ki anladım.
Saygılarımla."
Güya 20 gün önce yatırmışlardı ücretimi. Şimdi de ödemeniz yapılıyordu demişler. Yalancılık ve kandırmaca üst seviyede. Hiç utanmıyorlar da. Satış yaparken telefonda bir nazikler bir nazikler ki anlatamam. Bankamdan sonuç alamazsam sırf bunlara inat elimdem gelen bütün terslikleri yapacağım, dava açmak da dahil. Paradan filan vazgeçtim o paranın kat be kat fazlasını çıkartacağım onlardan. Herhangi bir şey için Google da arama sonuçlarında üst sıralarda gelen ekşisözlüğe bile güzel bir tanıtım yazısı hazırladım KB hakkında bankadan gelecek haberi bekliyorum. En az 3 kişiyi de KB li olmaktan kurtarmışımdır.
KB'den uzak durun!
Kesinlikle Uzak Durun 2 Aydan Beri Para Geri Ödücekler Hergün Telefon Ediyoruz Bi Tehdit Ediyorlar Domainleriniz Elimizde Diye
Bi de Biri Bana Şu Havuz Olayını Açıklasın AllahAşkına Nedir Bu Yaaa
Uzak Durun Diyorum Başka Birşey Demiyorum