Ben televizyon başında fenerbahçenin maçını izlerken statta 40 bin kişi olsa bile televizyon sesini yarılamak zorunda kalıyorum tribünden birşeyler duyayım diye.. Açınca misafir takımın sesini daha çok duyuyorum enteresandır.. Beşiktaş maçını izlerken çok kısık izliyorum çünkü sesten şikayet gelebilir.. Tamam çarşı bağırıyor etkisi var.. Göz ardı edilen nokta şu: Fenerbahçe stadında mikrofonlar misafir takımın tribünü ve maratona yakın.. Açıktan kı.nızı yırtın 90 dk çıkartabileceğiniz ses kısıtlıdır.
Bak can alıcı nokta neresi biliyor musun? Ben Kadıköy'de tribündeyken de Beşiktaş'ın sesi Fenerbahçe'nin sesini pardon ıslıklarını bastırıyor. TV ile falan alakalı olan birşey değil.
Fenerbahçe laylay çekiyor maç başlıyor 10 sn. büyük zevk alıyorum bakıyorum spiker'in sesi daha çok gelmeye başlıyor, tribün sesi gitmiş xD...
Fenerbahçe ıslıklamaya başlıyor rakibi yine ses gidiyor..
Bak yanlış düşünüyorsun. Senin duyduklarında bir problem yok ki hepsi zaten öyle. Maç başlıyor 10 sn lay lay çekiyor diyorsun da 10dk lay lay çekilmez ki zaten

Tribün sesi gitmiş diyorsun ya onun TV ile falan alakası yok, gerçekten tribün sesi gidiyor