ManuaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne belgesi ?
toplanalım 20-30 kişi bir tribün bile değil görüntülerdeki ama biz tribünde çekelim oo lay lay yapalım fikstürden de bir bakalım hangi maç varsa fenerbahçenin ilk söylediğini savunduğu maçtan önce bir maça o diyerek yayınlayalım sence ne kadar inandırıcı olur bu Skor tabelası gördün mü ? yada bir basket sahası o görüntülerde ? Sırf hazmedememe üzerine yapılmış bir düzmece video'dan ibaret arkadaşın verdiği o yüzden o konuda yorum yapmamıştım ama o kadar kasıyorsunuz belgesi var vs. diye yazayım dedim madem öyle. Yok o değil herşey orjinal olsa bile 3.5 saat önce tüm çarşı tribünü onu mu izledi de yaptı 3.5 saat sonrasında tüm dünya'da konuşulan bir olayı..
Hem Türkiye'yi kapsamazsa sıralama direk 2.likten başlar 1. türkiyeden çünkü
AdimHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben galatasaraylıyım tarafsız yaklaşıyorum konuya.Kadıköyde Fener-Beşiktaş maçlarında 90 dk Çarşının üçlü seslerini,Fenere saydığı sözleri,besteleri dinliyorum.Tek ben duymuyorum sanırım
Bu olaya karşıyım, fenerbahçe stadında 1000 kişilik diyarbakırdan grup gelse diyarbakır tribünlerinden söylenenleri rahatlıkla duyarsınız.
Hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama yayıncı kuruluşla fenerbahçe arasında büyük problemler var. Özellikle maraton program sunucusu ve yorumcusu.. Bildiğim kadarıyla şansal fenerbahçe kulubü konger üyeliğini alınmamış ya da onun gibi birşey.. Bi'kuyruk acısı var yani .. Tarafsız yayın vs diyorlar bana göre hava.. Ben televizyon başında fenerbahçenin maçını izlerken statta 40 bin kişi olsa bile televizyon sesini yarılamak zorunda kalıyorum tribünden birşeyler duyayım diye.. Açınca misafir takımın sesini daha çok duyuyorum enteresandır.. Beşiktaş maçını izlerken çok kısık izliyorum çünkü sesten şikayet gelebilir.. Tamam çarşı bağırıyor etkisi var.. Göz ardı edilen nokta şu: Fenerbahçe stadında mikrofonlar misafir takımın tribünü ve maratona yakın.. Açıktan kı.nızı yırtın 90 dk çıkartabileceğiniz ses kısıtlıdır.

Ayrıca şansal a tepki gelmişti geçen aylarda fenerbahçe maçlarında mikrofon sesleri niye kısılıyor diye şansal küfür ederseniz kısarım tabi küfür mü dinleteceğim demişti. Haklı küfür ediliyorsa mutlak suretle kısılmalı ana baba kardeş beraber izliyorum maçları ayıp.. Ama bi'insan bu kadar kaypak olamaz.. Fenerbahçe laylay çekiyor maç başlıyor 10 sn. büyük zevk alıyorum bakıyorum spiker'in sesi daha çok gelmeye başlıyor, tribün sesi gitmiş xD...

Fenerbahçe ıslıklamaya başlıyor rakibi yine ses gidiyor..

Ana bacı bariz küfür edilen maçlarda mikrofonda en ufak bi'dalgalanma olmuyor..

Bunu da göz ardı etmeyin. Objektif olarak bi'maçı izlerseniz daha net karar verebilirsiniz..

Ayrıca çarşı 3.5 saatte gidip besteye çalmadı elbette, o beste günler önce gfb forumlarda tartışılmış, anasayfa dan kayıtlı hali sunulmuş ..

aaa aaa izmir den şimdi iki takım olcaktı ki tribünde türkiye açık ara önde olaydı..