ramonerassi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Haytaweb
ben gfb yim diyorsun,ama yazdıklarının tribünle pek alakası yok..
*çarşı maraton'da değildir kapalıdadır.bunu bilmen lazım eğer tribündeyim,gfbyim diyorsan.Ayrıca pankart ve organizasyon işlerinden bir anlam çıkartamıyorum demişsin ama pankart bir tribünün namusudur ve o organizasyonlar olmazsa tribün adına hiç bişey göremezsin.nasıl gfb olduğunu merak ettim doğrusu.
*ama azıcık ucundan katıldğım bir nokta vardır,azıcık diyorum çünkü fb de bu geçerli değildir.çarşı grubunun kapalıda toplanması olayıdır o da,uA ve GFB gibi dağınık değiller belli bir alanda toplanıyolar ve daha etkili oluyor tabki bunda bjk yönetimini payı büyük.ama çarşı sizi kadıköyde de susturuyo yeri gelince,son maçta tv den epey sesleri geliyodu,hatta fb ye küfürler falan duydum..dedim bir an burası fb nin stadı mı ?
ben inönüyü kadıköyü baz alarak maraton dedim,ve ayrıca pankart ve organizasyonlar hiç yapılmayacak demedim o pankartlarda yazan şeylerin seçiminin yanlış olduğunu belirttim,herşeyde artistik yapmaya çok meraklısınız valla.bir daha cevap yazmayacağım,bu forumda görüş filan belirtilmiyor.