Tahsin ALTAY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben birinci mesajımda sizi öyle ya da böyle(sizin hatalı anlatmanızdan veya benim anlamamdan) hatalı anlamışım bunu da ikinci mesajımda size yazdığım mesajıma verdiğiniz cevaptan anlıyorum. Bu konuda bir sıkıntı yok eğer söylemek istediğiniz bahsettiğiniz gibi sadece bilgi almak amaçlı ise. Ben sadece bilgi isterken kullandığınız cümlelere takılmıştım ilk mesajda o kadar.

Onun dışında müşteri olmak isteyenlere ismail bey muhtemelen daha detaylı bilgiler verecektir diye umuyorum(kendilerine ulaşırsanız).
Kimseye artniyetim yok. Kendisinde ulaşmadan da sanırım burası "forum" olduğu ve "tanıtım" yapıldığı için hizmet yada sitedeki kelimeleri sorgulama/öğrenmeye hakkım var diye düşünüyorum.

Sorduğuma halen cevap alamadım.Sitedeki gördüğüm bir kelime. Kısaca saldırı boyutu ne kadar büyük olursa olsu endişelenmeme gerek yok. Bu kelimede ne yapmam gerek bilmek en dogal hakkım. Yani diyorum ki şu an aldığım syncler,ssh floitler,botnetler vb gibi durumlarda ip'im blok yiyor. Endişelenecek bir durum oluyor. Fakat Grey Hosting'in nasıl bir platformu var ki Nixcon'da endişelenmeme gerek olmuyor. Bunu öğrenmek hakkım. Eğer ki böyle ise şu an ki tüm bağlantılarımı iptal ettirim,Grey'le çalışmaya başlarım.Çünkü Grey Hosting'in bu hizmeti benim çok çok ama çok çok işime gelecek ve kazançlarım aşırı artacaktır.