neXus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ama birileri hala birseyleri karistirmaya calisiyor ama biz oyle iki uc kisinin tahriklerine gelecek insanlar degiliz.Bizim kimseyle bir alip veremedigimiz yok ama anlasilan su ki birilerinin bizle alip veremedigi var bunu anladik gerci bu olucaktir herkez rant pesinde kosuyor bu piyasada. Herneyse lutfen bazi kisiler sayfamizi kirletmesin. Bizle ugrasmayi birakip islerine guclerine baksinlar.
Dün Manisada Teknoas'taydım.İstanbula geldiğimde size mutlaka uğrayacağım bundan hiç süpheniz olmasın.

Biz rant peşinde koşan insanlar değiliz , biz milleti tahrik eden insanlarda değiliz biz açıklanamayan gerçekleri yazanların karşısındayız.Doğruları söylediğimizde nedense tahrik oluyor herkes.

Ben konuştuğumda sert konusurum benim yapım bu sizle yada başkasıyla alakalı değil laf olsun diye konuşmam konuyu uzatmayacağım dediğim gibi hizmet alsınlar müsteriler yorum yapsın.Zamanla herşey nasılsa ortaya çıkıcaktır.Bazı kişiler sayfaımızı kirletmesin yazınızada yorum yapmıyorum yaparsam çok sert konusucam istenmeyen olaylar yaşanıcak.

Herkes işini iyi yapsın edebinle çalışsın olmayanları oldu diye göstermesin bizim istediğimiz bu.