Dr.Wave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Tahsin bey; Yazım tarzım yanlış anlaşıldı olabilir diye düşündüm fakat değindiğim noktalar bunlar ki can alıcı noktalar. Fakat neXus'tan halen istediğim cevabı alamadım. Sanırım bana imalı sözler geliyor. Belki müşterisi olacağım ?
Ben birinci mesajımda sizi öyle ya da böyle(sizin hatalı anlatmanızdan veya benim anlamamdan) hatalı anlamışım bunu da ikinci mesajımda size yazdığım mesajıma verdiğiniz cevaptan anlıyorum. Bu konuda bir sıkıntı yok eğer söylemek istediğiniz bahsettiğiniz gibi sadece bilgi almak amaçlı ise. Ben sadece bilgi isterken kullandığınız cümlelere takılmıştım ilk mesajda o kadar.

Onun dışında müşteri olmak isteyenlere ismail bey muhtemelen daha detaylı bilgiler verecektir diye umuyorum(kendilerine ulaşırsanız).

@SistemNetworks benim sözlerim talep veya vaad edilene değildi. Sadece Ali bey'in kullandığı cümlelere takılmıştım. Son mesajında kendisi amacını biraz daha açtığı için art niyet olmadığını anladım sözlerinde. Konu bu kadar sizin neden bana hafiften sitem eder gibi yazdığınızı da anlayamadım. Belki de bugün ben biraz alınganımdır . Kusura bakmayın eğer öyle ise.

Hepinize hayırlı akşamlar. Bugünlük dışarı çıkmam gerekli yarın bakarım yine.