Dün gece AntiTrust ve I Am Legend'ı izledim. I Am Legend vasatı aşamamış bir film bence sinemaya gidip para vermeye değecek bir film değil temposu çok düşük içinde Will Smith olunca bende aksiyon bekledim ama nafile.. AntiTrust güzel filmdi. Her ne kadar düğümün son 10-20dakikada çözüleceğini ve esas oğlanın planın başarılı olacağını biliyor olsanızda film sizi sürüklüyor..

kral18 adlı üyeden alıntı:
Bu 24 dizisi bitmedi mi.. Adam 6 defa dünyayı kurtardı. Hala mı yetmedi.. 24'ün 6sezonunda zileyen biri olarak şunu söyleyebilirm.. Soluksuz ve merakla izlenecek ender dizilerden biri ama içindeki Amerikan Propagandası bazen öyle dayanılmaz boyuta ulaşıyor ki insanın "Hadi oradan" diyesi geliyor. Bu arada
başrol oyuncusunun bölüm başına 1 Milyon Dolar aldığı düşünülürse sırf harcanan para için bile izlenebilecek bir dizi.
web_master adlı üyeden alıntı:
Colin Farrell'in son filmi guzele benziyor!
In Bruges | Vizyon Filmleri
İlginç bir filme benziyor ama fragmandan şöyle bir bakınca Colin Farrell çok şapşal bir tipi oynuyor anlaşılan..

Simasher adlı üyeden alıntı:
limewire veya torrent olarak dvdrip versiyonlarını bulabilirsin çoğu filmin
ayrıca tavsiye olarak kıyıda köşede kalmış olamaz ama son durak ve kelebek etkisi diyorum komedi ve düşündürücü olarakta damadı öpebilirsin , i now pronounce you chuck and larry
Bu Torrent nedir ne değildir tam olarak bilmediğim için şimdilik hiç bulaşmadım. Ama güncel filmleri bulmanın en kolay ve en etkili yolu olduğu kesin..Damadı Öpebilirsin filminide ilk defa duydum..Onuda izlenecek filmler listesine ekleyelim..
jackal adlı üyeden alıntı:
constantine 10 dan fazla kez ılemışımdır bıkmamda
bunun dışında zaten genelde sezon fılmler ızlemışsın dızı vs. benı bozmaz dıyorsan Avatar ı ızle çizgi film ama butun dunyada takıp edılıyor hattasanrım fılm çekım çalışmaları bıle başlayacak onumuzdekı gunlerde
Constantini izlemez olur muyum.. Zaten kendi kulvarındaki en ii filmlerden bence. İzleyecek sağlam bir dizi bulsam o da olur. Avatar'ıda ilk defa duydum nedir ne değildir bir bakmak lazım..
@Pc_Kopath senin listede sağlam olmuş. Aralarında izlemediğim bir iki tane film var onlarıda listeye ekleyeyim..
leet adlı üyeden alıntı:
Bunlar da harika filmlerdir. V For Vendetta özellikle.
Tekrar tekrar izleyip sıkılmadığım nadir filmlerden.. Ütopik filmler arasdında başyapıt denecek kadar süper. Bir adamın film boyunca yüzünde maske olupta nasıl böyle bir oyunculuk sergileyebilir doğrusu bilmiyorum.. Yalnız kesinlikle filmi orjinal dilinde izleyin zira türkçe dublaj o kadar berbat ki. ilk türkçe izlerseniz farkı anlamayacağınzı kesin ama ing olarakta izleyince aradaki farkı anlayıp filmin asıl şiirselliğinin orjinal dilinde olduğunu anlıyorsunuz..