Cobra adlı üyeden alıntı:
Bu konunun amacıda en büyük fb-bjk-gs değil.. ama sen maşşallah mesajlarınla o yöne çekmek istiyorsun..
bknz:

Sana kim sordu en büyük kim diye? kimse.. bak nasıl sen görüş belirtebiliyorsan bizde belirtiriz.. kimse senden emir alacak değil..

ben fenerbahçe taraftarına gereksiz demedim! antu forumları gereksiz msjlarla dolu dedim. bu benim kişisel incelemem ve görüşümdür bunuda buraya yazmak yada yazmamak bana kalmıştır. sen karışamassın..
Konuda hakaret küfür v.s. olmadığına göre sana okuyup geçmek kalıyor.. Cevap hakkı doğuran bir durum yok
ben dikatli okursan orda üsteki arkadaş kısıtma var ona rağmen bukadar mesaj demiş bende eyer kısıtlama olasaymış bigboards ta dünyanın en büyüğü olacakmış şeklinde söyledim tabi sen istediğin gibi anlayabilirsin
sen gel burda fenerbahçe taraftar forumu gereksiz bir forum de sonrada yok sen karışamazsın bilmem ne bir fenerbahçeli olarak senin mesajın bana rahatsızlık veriyor bende kibarca bunu izah ettim başlangıçta sana ama sen olayı tırmandırmak için elinden geleni yapıyorsun