Hayırlı olsun öncelikle . Bir kaç sorum var.
Nixcon'un İstanbul ana yada bölge bayisi,imzada belitilen çözüm ortaklığı vs. Ben Nixcon'un resellerlarına uyguladığı authnx sertifkasını sitenizde göremedim.Her Nixcon Çözüm Ortağıyım diye her yere vurgulayan bir firma yada şahıs da çözüm ortağı olabiliyor sanırım.
Genellikle bayiler,ana şirketin bayi logosunu yada bayilik sözleşmesi resmi yayınlarlar işletmelerinde yada sitelerinde.
Fakat Nixcon'a her kabin her sunucu gönderen bayiyim diyor bu günlerde. Can bey'e soruyorum kaç bayiniz var diye. Aldığım cevaplar kısıtlı. Bu lafım size değil genel.
İkinci bir husus fotoğrafta 16 yada 18 yaşında iki çocuk var sanırım.Profilinizde 22 yazıyor. Doğruduru birşey demiyorum. Fakat çalışmak istediğim insanın yaşını bilmem gerek

Merak ettim.
Üçüncü bir husus,ben size 3 sunucu göndersem co-loc.. için.Sitenizde yazan "..DDOS saldırılarına karşı, boyutu ne kadar büyük olursa olsun endişe etmenize gerek kalmamaktadır." sözlere karşılık. Sanırım direk Nixcon'a göndermek yerine aletlerimi size göndermek daha mantıklı. Çünkü saldırı gelince Nixcon ip adresimi blokluyor

Sizde hiçbir sorun olmayacak ise ve endişelenmeyeceksem yazdıklarınızdaki gibi saldırılarda blok endişem kalmayacak.
Co-Loca.. hizmeti vermiyorsanız kiraladığım sunucularda da bu saldırı mevzuu söz konusu oluyor sanırım.O zaman sunucuda kiralayabilirim. Aşırı saldırı geliyor iki sunucuma

hep blok yiyorum. Sizde çok güzel bu hizmet. Bir ara çalışalım sözleşmeli 12 ay kiralayabilirim bir sunucu. Fakat sözleşmede saldırıya karşılık bu tutumunuzuda eklemek kaydı ile