Merhaba,
Şimdi ortada bir site olması lazım bu bir. İkincisi adwordsten o siteye gelen müşteriyle direkt reklamı açan kişinin ilgilenmesi lazım. Yoksa o şirketin telini arayan kişi veya müşterilerle onlar ilgileneceği için, müşterinin nereden geldiği belli olmayacaktır. Takibi bu da takibi beraberinde getirir. Üçüncüsü, madem atıyorum ben adwords reklam açacaksam, daireleri müşterilere gezdirmem lazım ki, benim getirdiğim müşteri olduğu bilinsin. O halde iyi bir emlakçi de olmam gerek. Dördüncüsü, reklamveren ile şirket arasında sıkı bir anlaşma imzalanmalı, ne bileyim sonradan yan çeviren çok müşteri gördüm, ticareti zora sokan çokları var. Dördüncüsü muhtemelen bu kardeşimiz müşteri getiriyor gibi olacak arkadaşına.. Bu da onunda pay alması demektir. Kimse babasının hayrına iyilikte bulunmaz.
Son olarak, topyekün şunu belirtmek isterim ki, sadece basit bir biçimde sakaryada villa satacak adwordsçü aranıyor demek, işi baştan zora sokuyor. O halde mutlaka herkesi bilgilendirecek bir takım bilgilerin paylaşılması gerekiyor ki, adwords işiyle uğraşanlar sizlerle ilgilenebilsin. Basit bir iş yapılmayacak çünkü, 1 kilo domates satılmayacak.
Sizlere işlerinizde üstün başarılar dilerim.
Açtığım konu ile ilgili detayları özel olarak vermeyi düşündüm. Konuya ilgin için teşekkür ederim. Benim amacım, böyle konularda deneyimli Arkadaşlara para kazandırmak.Normalde yüklü adwords kuponu alarak bu işi kendimde yapabilirim. Ama dediğim gibi ben birazda paylaşımdan yanayım.İlk defa böyle bir konu açtığım için nasıl bir tekpi geleceğini tahmin etmiyordum. Sanırım sizde ilk defa böyle enteresan bir konu görmüşsünüzdür
Herneyse konuyu biraz daha açayım. Bahsi geçen inşaat şirketinin tarafımdan hazırlanan bir web sitesi var. Site üzerinde belirttiğim satılık villalar sitenin ana sayfasında bulunuyor.Villaların satış fiyatları 100-150 bin ytl arası değişiyor. Şirket Trabzonda büyük bir projeye girdiği için elinde olan villaları piyasa fiyatının biraz daha aşağısında sattığı için talebin daha çok olması kanaatindeyim. İlgilenecek arkadaş ile ortak çalışıp gerekirse ayrı bir web sitesi tasarlayıp kendi telefon numaralarını verebiliriz ben her türlü teklife açığım.