Osman Bey,
Sizinle çalişmam dememin sebebi bana şimdiki gibi bir cevap yazmamanız belkide kaale alınmamış olmamın bir tepkisiydi. Biraz önceki kısa mesajinizin yerine bunun gibi açıklayıcı bir mesaj yazsaydınız bende o cümleyi kurmaz kafama takılan bazı soru işaretlerinin üstüne giderek sizden gerekli cevaplari beklemeye belkide sizi tercih etmeye yönelirdim. Ticarette 1. kural sağlam iletişim ürünü doğru ve dürüst pazarlamadır ki tabiki bunu eminim en iyi şekilde yapıyorsunuzdur. Açıkcası firmanızı bilmiyorum daha önce sizinle veya diğer aracı kurumlarla çalişmadim sektör deneyimim daha çok kurumsal yöndedir bu yüzden mazur görün lütfen beni. Neyse ben sorularima devam etmek istiyorum eğer cevaplama nezaketini gösterirseniz. Aşağıdaki rakamlar ilk mesajinizda belirttiğiniz rakamlar fakat biraz önceki mesajinizda 69YTL + KDV demişdiniz benmi yanliş gördüm diye tekrar ilk mesajiniza baktim ve asagidaki ücretleri gördüm. Eğer asagidaki ücretler ile vaadedilen hizmet gerçekten verilebiliyorsa ki veriliyor diyorsunuz gerçekten türkiye adına güzel bir gelişme. Fakat gene bilgilerimden yola çıkarak asagidaki rakamlari hala kafamda oturtabilmiş değilim.
Şimdi diyelimki ben X firmasiyim karasal hat çekme konusunda lisansim var ve yurt dışından fiber kablomu döşedim TR'ye kadar çektim hadi onun üstüne birde backup olsun diye UYDU çözümünüde datacenterima kurdum. Eğer bu altyapıyı ethernet teknolojisi ile getirdiysem turkiyeye bir kablo üzerinden 1gbps 'in üzerine cikmam cok zor SDM,ATM vs. gibi çözümlerde çok pahalıya gelecektir o yatırıma gitmem diyelim. Herneyse kabloyu getirdim türkiyeye hattı hizmeti yurt disindan diyelimki AT&T 'den alıyorum benim bu hat üzerinden türkiyeye giriş ve çıkış yapmam için türk telekom la bir peering sözleşmesi yapmam gerekiyor türk telekom'la peering yapmakta inanın metro ethernet altyapısını kullanmakla aynı paraya denk geliyor aklımın almadigi şuan sadece benim kullanımıma sunulmuş 10mbit upload nasıl oluyorda 180YTL 'ye verilebiliyor ki bu sizin satış rakamınız size bunun 150ytl veya daha assagi rakama gelmesi gerekki bu işle uğraştiginiza değsin kar edesiniz.. Bu konuda bir bilginiz varmi N.i.S A.Ş 10mbit gibi önemli bir gücü nasil 180YTL 'ye sağlıyabiliyor elektriği sogutmasi kabiniyle birlikte?
1 Mbps Hat ücreti : 35 YTL
5 Mbps Hat ücreti : 125 YTL
10 Mbps Hat ücreti : 180 YTL