Alıntı
sana illaki insanları aşağıla ve yorum yaz diye zorlayan biri olduğunu sanmıyorum
Estafurullah, haddimizi biliyoruz.
Fakat güzel kardeşim adı üstünde da kampanya ? Yani o adam 5000 mesaj verirken zaten o mesaj onu kurtarmaz sadece potansiyel yakalamak kitlesini genişletmek. Aslında şöyle düşünebilirdin: Mesela birileri daha önce avea hattı kullanmıyorsa 5000 mesaj ve diğer kampanyaları duyduğunda avea hat alabilir ve sonrasında bu kampanya bitse bile avea hattına sempati duyanlar olacaktır ve kullanıcısı bayağa bir artacaktır. Bu yeni kullanıcıların en az 1 veya 2yıl avea hattı kullandığını düşünürsen ve bu adamların o zaman dilimi içerisinde kullandıkları kontden karlarını düşünürsen ve o kullananlar içerisinde zorunlu olarak başkaları kullandığınıda düşünürsen ( mesela kız arkadaşım avea kullanıyor bende mecbur avea kullanıyorum ) bu adamın bu kampanyada çok karı olacaktır. Zaten amaç şuanki kullanıcılardan ziyade yeni getirmeye çalıştıklarındadır. Bir başka değişle şuandaki kullanıcılarını kaçırmamak için kullanmasındadır. Sen bunu düşünemiyorsan ben senin zihninden harbi şüphe duyarım kardeşim.