-273º adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer altyazı olmadan izleyebilecek kadar ingilizceye hakimseniz ve ilginizi çekerse özellikle History Channel'ın çok güzel belgeselleri var Örneğin, silahların tarihçeleri üzerine, ya da çeşitli kişiler -dünyanın en güçlü adamı vb.- hakkında biyografileri var. Tavsiye ederim. Bunun yanında National Geographic, Discovery Channel gibi bildiğimiz kanalların belgesellerini de tavsiye edebilirim.
Belgesel deyince aklıma geldi MicroCosmos'un hastasıyım. Bir belgesel ancak bu kadar süper olabilir söz yok ama kullanılan müzikler çekimler herşeyi ile mükemmel. İlk defa tek başıma izlemiştim ondan sonra even uzun soluklu gelen tüm misafirlerede izlettim oturup kendimde izledim..

National Geographic'te Öldürmeye Programlananlar diye bir belgesel serisi vardı onu bir türlü bulamıyorum hayvanların avlanma stratejilerini ve avlanırken sahip oldukları özellikleri anlatan süper bir belgeseldi.

Yeteri kadar ingilizcem olsa zaten böyle film falan aramakla uğraşmazdım yabancı ve çok kaliteli olan kananlar var ama maalesef ingilizce yetersiz..