Script bile yazamıyor doğru düzgün
Arkadaşlar bu başlığı gördüğümde başlığı açan sahışa elimde host scipti olduğunu ve bi domain karşılığında onlara kurabileceğimi P.M. ile ona ilettim
Saat gece 02.00 civarlarında konuşmaya başladık ve bunların scriptini kurdum.Baktım msnde ikiside ofllinebende msnden çıktım
Yrn sabah suntihostingin ortağı olan arkadaşa domain regilcekmisiniz diye sordum ve bana ortağım gelmedi gelsin regliyeceğiz dedi.
Aradam zaman geçti tekrar sordum ortağım dışarı cıktı gelsin regliyeceğiz dedi.
Daha sonra baktımki sitelerine index koymuşlar yapım aşamasındadır diye.Bunun sebebi scripti editliyemedikleriymiş.'Script' kelimesini doğru yazamayan birinden script editlemeyi bilmesi beklenemez heralde.
her neyse bugün akşam saatlerinde msnde tekrar konuştuk scripti editlememi istediler.
Yaptım Saatlerce uğraştım ufak tefek incik boncuk şeylere taktılar ensonunda tamam silin scripti ne isterseniz yapın dedim.Ne domain İstiyorum nede başka bişey dedim.
Ve 5 Dk önce satıs@suntihosting.com mailli kişi bana msnde 1 domain için bilmem ne yaptırsının gibicesinden bir sürü ağıza alınmıycak kelimeler söyledi.

SuntiHosting 'Firma Demiyorum' scritp kelimesini doğru yazamayan script editlemesini kurmasını bilmeyen ama hosting satmaya kalkan 2 kişinindir.
Bana ağıza alınmıycak küfürler etmişlerdir.Okadar Editledim Kurdum Yardım Ettim karşılığında bana, 2,5 yaşındaki kız kardeşime bile küfür etmişlerdir.
ALLah (c.c.) Büyüktür Diyorum Başka Bişey Demiyorum..
Ve site yetkililerinden bu şahısların uzaklaştırılmasını istiyorum.
ettikleri küfür 'sohbet günlük dosyası' olarak elimde kayıtlıdır.
Gece 2 de script kuruyorum,yrn sabah 2 saat editlemeye uğraşıyorum resimleri bile editliyorum ama karşılığında küfür yiyorum..

Dip Not: Bana velet dedin. Yaşım Senden Küçük OLarabiLir..Ama Daha Script KeLimesini biLe Doğru Yazamıyorsunuz.AnLaki AkıL Yaşda DeğiL Başda.Ve Cennetin AyakLarının ALtında OLduğu Yüce Varlık 'ANNELERE' Küfür Etme..
SaygıLarımLa