maniakcoder adlı üyeden alıntı:
[konuyu dağıtmadan bir dipnot]
hocam asıl bu sefer neredeyse bütün oylar MHP ye kayacak yaşanan son olaylar milliyetçik duygusunu iyicekabarttı millette bu yüzden oyların çoğunu bi seçim yapılsa şu sıralar MHP alır..
BENİM DÜŞÜNCEM seninkinede saygı duyarım
[/konuyu dağıtmadan bir dipnot]
Mesajını yaşına veriyorum;
Her milletini seven, milliyetçi duygusu kabaran kişi mhp'ye mi oy verecek? hani kelime içinde
milliyetçi geçiyorya, ondan böyle düşündün sanırım , senin gibi düşünen varsa mhp'ye oy verir. Diğer partiler milliyetçi değilmi , ya da şöyle söyleyeyim daha anlamlı olsun: akp refah vs. dışındakiler milletine düşkün değilmi? Öyle bi mesaj yazmışınki dinini sevenler akepe'ye , milletini sevenler mehepe'ye oy veriyor der gibi. Bu kadar kıt düşünce olamaz.
Gelelim diğer konuya,
Şimdi bu milletvekilleri yasayı elden geçiriyormu ? EVET
E peki Ahmet Necdet Sezer yasalardaki bazı değişiklikleri veto ediyormu ? EVET
Şöyle sorayım;
AKEPE'li biri cumhurbaşkanı olursa , bu yasaları veto edecek kim kalacak ? KİMSE
Yani AKEPE istediği yasayı istediği gibi değiştirip cumhurbaşkanına da rahatlıkla onaylatacak. Bakmayın siz, Ahmet Necdet Sezer bir nebze vetolarıyla engel oluyor.
Şöyle bir örnek verelim;
Tayyip başbakan oldu diyelim, AKEPE'ye diyecekki, şu şu yasaları xx şeklinde değiştirin. AKEPE'liler o değişiklikleri yapıp cumhurbaşkanına (Tayyeap'e) yollayacak. Tayyeap'de bunu kabul edecek. Tüm yasaları değiştirerek tek tek isteklerini gerçekleştirecekler.
Ben her zaman bir ülkede din taraflısı kişilerin iktidara geçmesine karşıyım. Milliyetçi ve sosyal görüşlüler iktidara geçerse Tayyeap gibi yapmaz, milletinin çıkarı için çalışır, bu tür şeroluklarla saman altından su yürütmez. AKEPE'li kaç kişi görüyorum, işi gücü yok, çulsuzun tekiydi seçimden önce, şimdi adamın 2-3 tane evi, 1 dükkanı var. Kendi adamına hizmet bu oluyor demekki. Neyse paragrafin giriş cümlesinden devam, SÖZDE din taraflısı kişiler vatan-millet dinlemez, bunun örneğini çok gördük , hadi örnek göster dersenizde örnekleri herkes biliyor. Şu anda Ecevit'e laf eden küçük kardeşlere;
Kıbrıs'ı alan Ecevit mi , yoksa elden kaçıran Tayyip mi ?
Bizim görüşümüze "çulsuz" , "kervan yürür" , "boş konuşma" diyen kişiler ya üstteki örnekten faydalandılar, onlardan yiyorlar , ya da siyasi konuda bilgileri SIFIR.
Son 2-3 yılda elden giden güzellikleri hesaplayın bakalım , daha önceden böylesi gözükmüş mü ? Benim korkum yakında bakkalların bile yabancılara satılması

Sweet'in verdiği satma işlemlerindeki değişiklik bir örnektir.
Bu yazı akşama kadar sürer , daha yazmaya gerek yok.