Bu ülke satılmadı diyenler Toprak Satma YAsasını incelesin..Ve Anayasa Mahkemesinde Ülkeye Tehlike ARZ EDİYOR diyerekten iptal edildiğinide hatırlasın..

AKP'yide Tayyibide Sevmiyorum.Çünkü,

Özelleştirme kar gütmeyen zarar eden kuruluşlar içindir..

Peki Telekom zarar mı ediyor du??

Peki dünyanın hiç bir ülkesi %49 dan yukarı yabancıya özelleştirmezken ( ki çoğu ülke stratejik kurumlarını yabancıya bile satmıyor) acaba bu hükümet hangi mantıkla en büyük payı hemde arap bir firmaya vaerdi..
Haa birde şunu unutmadan tayyipin tanımadığı birinin cenazsine gittiği ve öteki gün ihalede bu tanımadığı kişinin babası idi yanılmıyorsam kalması ne kadar ilginç değilmi?..

Seçimden önce dokunulmazlık kalkacak diyen ve kendi bakanlarının dokulmazlını arttıran yasa taslağı çıkarmak isteyen bu hükümet değilmi?

Akaryakıt vurgununda gümrük bakanı bu olayı araştırıp gün yüzüne vurcana acaba hangi akla hizmet tüm gümrük görevlelilerine SUS dedi..

Leyla zana ve saz arkadaşlarını serbest bırakan hükümet sonraki aşamada resmen pkk ile muhattap olup yanlışlar yapıldı demesi zaten 30.000şehidimize hakaret değilde nedir..?

Annan olayında ertesi gün medya zafer ilan etti şakşakladı ama ilginçtirki artık utancından kıvırmaya ve bazı hatalar olduğunu vurgulamaya başladılar...
Türk kesimi evet, rum kesimi hayır demesine rağmen..Rum kesimi hala en büyük imtiyazı alıyor..
Ve Türk kesimine sağlanacağı söylenen hiç bir söz tutulmadı...
Peki hükümet bu duruma hala neden sus pus..

Şu ek protokol ile hava ve deniz limanları açıkcak..Ee ozaman Türk kesiminin kolunu kanadını kırmak değilmidir bu..
ABD nin üs hayalinin tohumu değilmidir bu..

Daha bir çok nedenim var.Sizden iğreniyorum,tiksiniyorum..Ama Şunu Unutmayın ki Türkiye Laiktir Laik Kalacak

Bu hükümet milli güvenlik siyaset belgesinden "Atatürk Milliyetçiliğini" çıkaracak kadar gözü dönmüş ve niyetini gözler önüne sermiştir..Ama MHK bugün git yrn gel dedi ve o maddleri düzelt dedi..
AYrıca yine bu belgede "Tek dil, tek devlet" ibareside çıkarışmış sayın hükümetimiz!! tarafından..Hmmmm sevr in modern haline süper bir örnek.