kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arkadaş aynısını banada dedi. Abi çok acil lazım dedi, tmm dedim aldım verdim domaini ertesin gün veririm dedi. 2haftaya yakın zaman geçti hala yazmadı. şimdi gelmiş güvenli filan diyor. bu arkadaş mümkünse banlansın. Bride allah korkusu filan diyip zırvaladı. Zaten bu ülkede allah korksu filan diyenden korkacaksın. Yaptığın tam şerefsizlik bana gelmiş hastayım filan diyorsun hastanedeyim diyorsun kaç saattir online sın takip ediyorum.
bir cok kişi ile iş yaptım kımıleri itrader verdi kimileri vermedı fark yapmaz 12 iş yapmışlıgım ve %100 memlunlar hepsi herkesin işini bitirdim (rahatsızlıgım yoktu o zaman) istrsen senı onlarla görüştürüyüm senı hastalıgıma inandırmak zorunda deiglim sende inanmak zorunda degilsin sana bütün bilgilerimi verdım madem ben dolandırıcılık yapcam neden bilgilerimi san avereyım (tc no -tel no-yerım mekanım ) işin gecıktı tmm biliyorum ama yaptıgın cok yanlış diyelimki akşam işini bitircem peki bana -- verdigin itrader ne olcak düzelcekmı benım sankı doalndırcı kıvamına getirdigin kıme yarayacak herneyse onada amenna işin bitecek sorun yok

+++++ kımsenın allah korkusuna laf etmee sakın ne benım nede başkasının elham dürülllah müslümanmnım allah korkusu hep içimde olacaktır içimdede saten

işini bitirecegım kardesım hep aklımdasın herkesden özürdileirm

not: konunun güncelligi devam etmektedir Postları arkadaşım acmaktadır ben degil ücret ona verılcektır bana degillll