HoBaa söylediklerine aynen katılıyorum.
Kurumsal çalışmak bence en iyisi gibi... Yada ücretleri yükseltmek. Ancak bu şekilde insan biraz rahatlayabiliyor (tabi bu hususta iyi bir çevren olması lazım)
Bakınız şimdi okullar tatil oldu vs. bir çok çocuk pc başına geçti, olmayanlarda karne hediyesi vesilesiyle pc aldırttılar ve internetlerini bağlattılar. Ve bir çok çocuk (çoğu ilk okul düzeyinde). Egolarını tatmin etmek 'ben önemli bir kişiyim' diyebilmek için bazı işlere koyuldu. Kimisi oyunlara daldı kimisi msn, kimisi hack kimisi de web tasarımı...
Üç beş siteden bulduğu kolay yollarlarla hazır scriptlerle bir site kurmaya çalışıyor, bunun için hosting hizmetine ihtiyaç duyuyorlar. Ve bilgisiz bilinçsiz şekilde hosting firması getkililerini canlarından bezdiriyorlar.
Biraz yüz verdiğiniz zaman tepenize biniyorlar arkadaşın dediği gibi script kurulumunda yardım vs. istiyorlar. Yapmazsanız giriyor bir foruma bu hosting firmasından host almayın hiç ilgilenmiyorlar falandı filandı... yaygarayı koparıyolar.
En iyisi -bence- kurumsal çalışmak veya fiyatları yükseltmek. Ancak fiyatları yükselttiğinizde çoluk çocukla uğraşmazsınız. (tabi piyasada fiyat yükselttiğiniz zamanda müşteterilerinizin olacağı bir statüde olmanız lazım)