hostmernet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu zamana kadar 35 ytl için hiç kimsenin hakkını yemedim yememde.makineme el konuldu istanbul bilişim suçlar daire başkanlığında saatlerce ifade verdim yasadışı site barındırılmış reseller müşterim yapmış şimdi siz burda 35 ytl için bana hesap soruyorsunuz siz 35 ytl için afedersiniz sülalenize küfür yediniz mi ? polisler cuma günü bana nasıl sorular sordu bunlardan sadece reseller müşterilerimin bazıları öğrendi durumu ve makinenin durumunu ben bu zamana kadar kime kelek atmışımda kimin hakkına tecavüz etmişim dolandırıcıdır diyorsunuz . evet makine kapalı yedek felan yok ama burda makine incelemeye alındı diğer hdd yi alabilseydik yedekleriniz zaten mevcuttu.Akar nickli arkadaş söyledi konuyu sağolsun .Arkadaşlar hizmetlerin tamamı durduruldu yedek yok makine yok nasıl devam edilebilirki.. Hakkımda şikayetci olan arkadaşlar savunmamda makinemin devlette olduğunu zaten söyleceğim ve makine verilse bugünden yedeklerinide veririm hizmetlerinide. her zaman ucuz sattık ama 6 aydır her zaman arkasında durduk sorunlar yaşandı herkes yaşıyor ama hiç bir zaman kaçmadık. telefonum yine açık ofisimiz yine açık adresimiz her yerde mevcut kaçmadık kaçmayızda akıl var mantık var 35 ytl için küçülmedik diyeceklerim bu kadar.
ben makinanıza el konmasına yedeklerinize birşey demiyorum. telefonları açmıyorsunuz adresimiz belli diyorsunuz iş telefonunda kimse yok anlatamadığım şu. ilk önce geçmiş olsun aksilikler herkezin başına gelir sizinki önemli bir neden. biz ogün sizinle msnde konuştugumuzda olay ozaman cereyan ettiyse söyleyebilirdiniz bakın başımda bazı dertler var bana 10 gün 1 ay müsade edin halledecegim paranızı geri iade işini diye. kardeşim herkez ticaret yapıyor bende burada bilgisayar satıyorum. bilgisayarınız teknik servisteydi fazla voltaj gelmiş anakartınız yanmış alın kasanızı naparsanız yapın demiyoruz müşteriye herhangibir ters durum oldugunda. biz yaptıysak biz telefi ediyoruz. 35 ytlnin peşinde olmadıgımı başındada söylemiştim ben kullanamadıgım birşey için 35 ytl verdim ve geri istiyorum sadece yapacagız edecegiz diyorsunuz msn de 2 gün içinde hallederiz dediniz nezaman yapacaksınız bunu burda söyleyin cünkü telefonla yine size ulaşamıyoruz. r10 a girip msj yazıyorsunuz ama ceptelefonundan msjlara karşılık yazmıyorsunuz bu da biraz garip degilmi ümit bey Allah aşkına