Immunity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Detaylı olarak cevabı için bir pm yolladım. Kendisine durumu da özetledim. Kendisi eminim ki doğru cevabı burada yazacaktır.
Şunu özellikle belirtmeliyim. Bir günde telefonda en az 5 kere aradığınız bir firma sahibini bir kenara bırakıp, diğer insanların sözleriyle beni rencide edecek şekilde konuşmaya eminim ki hiçbir kimsenin olmadığı gibi sizin de hakkınız yoktur.
Konu benim için kapanmıştır. Tüm ispatlar, ödeme tarihi, açılan ticketlar bire bir olarak print screen yapılmıştır ve kullanıcıya gönderilmiştir.
İyi akşamlar.
Cihan bey size meslek hayatınızda başarılar.

artık uzatmak istemiyorum bu konuya son mesajım.

Ticetların cevaplanmaması gibi bir durum yok ve olmadı hiç bir zaman zaten benim sorunum ticet değildi. Sadece açtığım tellere cevap veren birisi çıkmamasıydı ve bu sorunun hakkında soru sorup cevap almamamdan kaynaklanıyor.

evet ilk reselleri aldığımızda 5 kere aradık ve konuştuk (2-3 ay önce )

ben ve ortağım 3 gün boyunca cihan beyi aradık inanan inanır inanmıyan inanmaz bunun ispatı olsaydı keşke.

sanırım gsm yada telekomdan kaynaklanan bir sorun olduğu 2-3 ay önce görüştük çünkü. neyse önemli değil ben hizmetti artık başka yerden alıyorum

Ayın 24'de sinirden başka yerden aldığım bayi pakedi 2 katı fazla para verdim.




Cihan bey bu sözünüzü tutacağınızdan eminim ama teşekkür ederim istemiyorum...

Immunity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazın bana reseller bilgilerinizi size ömür boyu bedava hizmet vereceğim. Ancak benden hizmet almadığınızı kanıtlar isem, burada özür dilemeyi de bileceksiniz.