Immunity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılanlar çok çirkin gelmeye başladı.
Panel adresinizi verin, ödeme bilgilerinizi gösterin. Hepsini ticket olarak bekliyorum. Telefondan ulaşamamak gibi bir durum olamaz. Telefonumun kesik olması gibi bir durum da olamaz. Teklan içinde her ne kadar ServeTR adına sadece firma sahibi olarak dursam da bu firmada çalışan 1 kişi yok! Evet bir kişi yok tam 4 kişi var! 2 teknik elemanım, 1 satışçım ve muhasebecim var.
Internet hizmeti alıyorsunuz. Telefonla destek istiyorsunuz. Yandım ben çekiyorsunuz. ServeTR hakkında açın yorumlara bakın. Bırakın forumları; beni tanıyan tanımayan herkesi arayın sorun.. Bir kişiyi rahatsız edecek bir hizmet verdi ise ServeTR; hatası ile bir kişinin başını yaktıysa ben bu firmanın aylık gelirini o kişiye vereceğim. Benim tek derdim insanlara sorunsuz hizmet verebilmektir. Ticari kaygım var ise o benim bileceğim bir iştir. 1.5 sene oldu bir tane bile şikayet eden müşteri görmedim. 1 kişi bile sorunumu çözmedi diyemez. (sunucusu unmanaged bile olsa!)
Herşeyden önce bırakın ticareti, insanız! Uslùbunuzu dikkatli seçin. Herkesin bir dayanma gücü vardır. Beni sinirlendirirseniz sizinle burada laf dalaşı yapmam. Sizi tehditte etmem. Ben direk keserim muhabbeti. Bir sorununuz varsa medeni bir insan gibi derdinizi anlatın.
Zorla telefon konusunu da açıklatacaksınız. Şu an İstanbul dışındayım. Ofis telefonumu bile cep telefonuma yönlendirdim ki insanlar ulaşamamazlık yaşamasın diye. Affiliate olarak ticketlara bakan 2 tane aslanlar gibi teknik elemanım var. Panel adresinizi vermişsiniz. Müşteri - satıcı diyalogunu buraya yansıtmayı hiç istemiyorum. Yazın bana reseller bilgilerinizi size ömür boyu bedava hizmet vereceğim. Ancak benden hizmet almadığınızı kanıtlar isem, burada özür dilemeyi de bileceksiniz. Çünkü windowsta sadece 3 tane reseller müşterim var. Gerisi hep kapanan firmalardan gelen mağdur kullanıcılar. 1 tanesinden bile ücret istemedim!
Tüm mesajlarınızı bekliyorum. Bir tane olsun ödeme dekontu istiyorum. Bir tane ServeTR adına hizmet aldığınızı kanıtlayan belge istiyorum!
Son yazım, EVET 1 TANE BELGE İSTİYORUM!
Yanılıyorsam tabiki Özür dilerim...
Pm ile gönderiyorum ödeme bilgisini..