Cihan Bey yoğun bir verimerkezi ortamında ve verimerkezi kıvamında hizmet veriyor. Bugüne kadar doğru düzgün bir olumsuz şey duyduğumu da hatırlamıyorum. Memnuniyet oranı oldukça yüksek bir hizmet veriyor.
Telefon ile teknik destek vermek zorunda değil bir hizmetveren. Zaten bazı hizmetler özellikle telefon ile verilmez. Tabii ki telefon ile ulaşılabilirliği olmalı ama ulaşamamış olmanın bir sebebi muhakkak vardır ve bu konuda kendisi gerekli açıklamayı dilerse yapacaktır.
Ancak benim anlamadığım bir nokta var. Ticket sistem ya da e-posta ya da sistem iletişim formu ile ulaşılmış ve ticketlara cevap alınamadığı belirtilmiş. Buna da cevap gelmiş ve cevapta ulaşılamayan ticketlar hakkında bilgi istenmiş. Konu orada kalmış. Müşteri bunun üzerinden devam etmemiş. Cevap alınmışken neden oradan devam edilmemiş ? Telefon konusunda ısrar neden ? Alınmak istenen desteğin nevi nedir ? Bunları anlayamadım.
Tekrar hatırlatayım, bir hizmetveren, hizmeti sizin istediğiniz her yolla vermek zorunda değildir. Telefon ile elbette ulaşılabilir olmalı ama bu sizin ondan hizmeti o telefon üzerinden alma hakkınızı doğurmaz...farklı bir durum özellikle belirtilmedikçe.