bir arkaşın tavsiyesiyle bu Hostmer Denen firmadan Sayın Ümit
EKER beyden reseller aldım geçen hafta cuma günü odemesini internetten havale şeklinde hesabına ulaştırdım. sonra kendisini aradıgımda kendisinin şehir dışında oldugunu minübüsten inince ulaşacagını yada benim ona reseller kullanıcı adı şifresini gondermemi o şekilde açacagını söyledi. sonra msj attım ben cep tel 0506..... bilmem kaç noya neyse sonra aradım 30dk sonra saat aksam 17:00 gibi açabilecegini soyledi. bende iyiye yoruyorum adamın belki işi vardır tek kişi çalışıyor sağlık problemi falan vardır belki diye düşünüyorum. neyse cumartesi oldu ara ara ara ara kimse yok cep telefonunu arıyoruz iş telefonunu arıyoruz msj atıyoruz kimse ne cevap veriyor nede bizim reseller açılıyor. sonra bi ara akşam sevgili ümit bey cevrim dısı msnye gelmiş 5 dk sonra açılacagını soyledi. neyse şifreleri kullanıcı adını falam yeniden verdik. plesk çok yavastı zaten söyledim ilk acılısta butür yavaslamalar olabilecegini söyledi neyse ben teşekkür ettim yine nezaketimi hiç bozmadan sonra ümit bey msnden gitti. sonra ben 2 domain actım pleskte 30dk da gercekten yavastı acmama gereken 13 tane daha domain vardı. nasıl halledecegim diye düşünürken pat sunucu gitti ulaşılamıyor. edize soruyorum (ümiti tavsiye eden çok sevdigim bir arkadaşım- ama adam nereden bilecek boyle biri oldugunu) senin siteler acılıyormu diye edizin sitelerde problem yok ama benimkiler acılmıyor. neyse edizin sunucu ayrı benimki ayrı onu anladık

devam ediyorum

sonra bu gidip gelmeler gidip gelmemelere dönüştü taki pazartesiye kadar off durumda idi sonra ümit beyi ara ara araki bulasın cep telefonunda kaç tane cevapsız arama yazıyor bilmiyorum ama cidden yemin billah ederim ben 80 den fazla kere aradım şarjı nasıl bitmedi bilmiyorum o telefonun ne iş ne cep hiçbirini açmıyor. sonra yine ediz ve benim aramalarımdan bıkacakki bu msnye girdi. dedimki ümit bey merhabalar edizde var konusmada biz dedim sizden aldıgımız reseller hizmetinden hiç memnun degiliz. oyuzden geri iade ediyoruz size verdigimiz 35 ytl cikide geri istiyoruz. tamam dedi hesap numaranızı verin 2 gün içinde hesabınıza yatar. neyse 2 gün gecti 2 gün boyunca ne bir odeme var ne telefonu açıyor bugun 4. gün arın 5. gün.
Arkadaşlar amacım karalamak degil bu tür kendini bilmez dolandırıcılar heryerde mevcut dolandırıcılar diyorum cünkü ben bukadar aradım ettim ulamadım bilerek açmıyor bu nedemek bence dolandırıcılık adam demek istiyorki kardeşim 35 ytl yi sazan gibi sen bana yatırdın al işte acmıyorum vergi levham var ama sana faturada yollamadım bi yasal dayanagında yok ne yaparsan yap demek istiyor o telefonları açmamakla. ben hem uygun olur hemde hazirana kadar nasıl olsa bana reseller lazım diye tavsiye üzerine bu firma ile çalışmak istedim ama arkadaş paranın ve emegimizin üstüne yattı 35 milyon bişi degil ufak bir mebla gibi gelebilir ama o 35 ytl yi bulamayanlarda var o 35 ytl ne şartlarda kazanıldıda ümit eker beyin bogazına bukadar beleşe girdi kimse bilmez bilemez. diyecegim şu aklınıza basınıza alın gidin 100 ytl ye gercek firmalardan alacagınızı alın 20 ytl 30 ytl gibi benim gibi butür kişilere güvenmeyin Allah bu kişi ve kişilerin belasını versin ben hakkımı helal etmiyorum sonsuza kadar elim yakanda Ümit Eker bilesin.
adımı falan yazmayı unutmuşum
Ben Hakan PELENK
Karabükte Oturuyorum burda bir pc firmam var
Firma İsmi: Logomotif Bilgisayar
Adresim: Hürriyet Cad. Bedesten İşhanı Kat 4 No:127 Karabük
Telefon: 03704155905 tir
kesinlikle reklam degildir ben butür olaylardan bıktım herkezin basına gelir butür insanlara meydanı bırakmamak için yazdım şahidimde var işte adresimde yukarda banka dekontumda var yalan söylüyorsun karalama yapıyorsun diyen diyecek kişiler için