Bu konuda benim görüşüm her iki tarafta hatalı.Problemin buralara gelmesi Hostmerin suçu olduğu kadar Müşterilerininde suçu.Çoğu arkadaş reseller ve hosting piyasasındaki Ortalama özellik ve Fiyat ortalamalarını biliyor.Hostmer ise tam ayrı bir dünyadan kampanyalar yapıyordu.

10 GB Alan 40 Ytl ? Bu fiyata aldanmayıp önce bir düşünmeniz gerekirdi.Acaba hostmer bize bu fiyata 1 Yıl hizmet verebilecekmiydi?Veremez Adım gibide eminim.İmkansız.Bu fiyattan veren bir kişinin karını falan geçtim.Aylık server parasını çıkartması belki mucize.Siz 40 Ytl 1 Yıllık hizmet alıyorsunuz.Ama sizin verdiniz para sunucunun aylık ödemesinin 10 da 1'ini ancak oluşturuyor.

Açılmış Kampanya Başlık Tarihi:
12-11-2007 o gün o kampayadan yararlanıp hizmet alanarın daha 11 Ayı var.İnş tamamlanır.
https://www.r10.net/ozel-kampanya-hab...tl-yillik.html

Bu fiyatlardan hizmet vermeye çalıştığına göre kar amacı yok.Amaç daha önce senelik hizmet ödeyen müşterilerine vaad ettiği 1 Senelik hizmeti tamamlamak adına çok ucuz fiyatlardan vererek.Sununun aylık ödemelerini çıkarmaya çalışıyor.Bunu çıkartabilmek içinde bir sunucuya yüzlerce müşteri girmiş oluyor.Dolayısıyla sunucu çöküyor kaldırmıyor.Sık sık sunucu yeniliyerek bir şekilde düzeltmeye çalışıyor.Bunlar kendi görüşlerimdir.Hostmer dolandırıcıdır vs demiyorum.Ama bu düşünce yapısıyla giderse çıkması zor bir bataklığa girecektir.