Az biraz mantıklı konuşun, kaçınız Nobre'nin maçlarını izledi veya izliyor da gelmiş burda yorum yapıyor? Spor haberlerindeki özet görüntülerden bahsetmiyorum. Nobre oynadığı maçlarda 90dk koşan, pres yapan takımı için oynayan hırslı bir golcüdür. Senelerdir Türkiye'de oynuyor, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden ikisinde sürekli oynamış bir oyuncu hakkında konuşuyorsunuz. Hiç mi izlemezsiniz...
Anlamıyorsanız yorum yapmayın komik oluyorsunuz.
ne diyorsun sen ya parçalıyormuş 90 dakka pres yapıyormuş yok 180 dakka adam kovalasa ne yazar. nobre FORVET oyuncusu durarak atacağı 2 gol 180 dakka pres yapmasından faydalı olur çünkü görevi sadece ama sadece gol atmak. forvette ya 1 ya 2 kişi oynar ve tek amaçları goldür.
nobre ya karambolden atar ya kafayla atar ve bunlar dışında attıkları istisnadır. ben nerdeyse her maçı izlerim senelerdir. nobre bizdeykende sevmezdim ve ceza sahası dışından 1 golünü hatırlıyorum oda aşırtmayla mondragona

diğerlerinde büyük çoğunluk fırsatçılık, karambol, kafa, alex vs.
sıradan bi golcü çok sıradan bi golcü. ne çalım atabilir ne pas verebilir ne orta açabilir. hatta bencildir. anelka bomboş ken topu kaleciye yolladı ve o pozisyondan sonra bizle bağları koptu. tekrar ediyorum nobre hiçbişeydir. yerini dolduracak bir sürü futbolcu vardır yapacağı pres kimin umrunda?