Selamün Aleyküm Arkada$lar
www.vvarezler.org daha önce burada seolu vb forum vardı üye sayısı 1000 e yakla$mı$tı 2-3 ayda ancak ortak olduğum host arkada$ım ftp yi ve db yi sırf bazı aptalca olaylar yüzünden sildi bende kendi hesabıma aldım siteyi ama hiçbir yedek yoktu şuan için öylesine bir bb forum kurdum ama kafamda ki proje
wordpress + vbulletin kurmak yada sadece wp ben bu arada para amacı güdülmeksizin adam gibi payla$ım yapabilceğimiz arkada$ veya lar arıyorum...
he oldu ki site çok büyüdü reklam vs olaylarında hiçbir $ekilde sorun çıkarmam anla$tığımız sürece geliri ikiye böleriz sorun değil veya i$te kaç ki$i olursak...
tr de vvarez-bb gibi site neden yok çünkü birlik beraberlik bilinci yok... herkes kendine bir site açıyor o kadar çok site varki hepsi vasat kalıyor..
herkese iyi günler ilgilenenleri ve detayları konu$mak isteyenlerin PM lerini bekliyorum...
Herkese Kolay Gelsin...

(vvarez içerikle ilgili sitelerle ilgili konu açmak bu $ekilde yasaksa affonula.. selametle)

Edit: yada seosuz phpbb ile google arama botlarınında girmesini yasaklayarak arama hiti değilde insanların arasında yayılması yolunda da geliştirebilir yani seosuz ama bol içerikli hem sitenin ilerde kapanmaması için olabilir fikirleri bekliyorum arkada$lar