_Kaos_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyide bu çok mantık dışı.. Zaten lisanslı vbulletin kullanmanızın bir mantığıda crackli olmayan temiz vbulletin dosyaları kullanmaktır. Şimdi arkadaş anladığım kadarı ile sadece member area'dan site adı kısmına sizin sitenizin adını yazacak ama sizde hala null dosyalar olacak peki lisans adını yazdığınız site nereden bilecekki orada kendi adının yazılı olduğunu neticede kendisi panel giremeyecek çünkü. Açıkçası biraz ilginç ve kabullenilmeyecek bir durum gibi geldi bana..
Haklısınız ancak eminim birinin ihtiyacı vardır.

macgunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladigim kadariyla... AYLIK diye bir ibarede bulunmus arkadas ya... siz açtiginiz sürece lisansiniz devam edecek herhalde... yani yillik 120 film yada oyun açarsaniz siteye 1 yil boyunca sizin sitenizde olacak lisans...
Evet o şekilde olacak. siz konuları açtıkça ben devam edeceğim.

SeRSeRi_HaYaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş Lisansı Satmıyor Sadece Sana Verip Siteni LisansLıyor HeraLde
Konu Açtırdıkdan Sonra Geri ALmayacağını Nerden BiLebiLiriz.
Bu Baya Bi Güven İster..
Dediğim gibi her ay olacak bir şey bu. Konuyu açtıktan sonra geri al(a)mam bu benim işime gelmez.

_Kaos_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lisansı satmayıp güncellemek nasıl oluyor anlamadım.. Şu konu hakkında biraz daha detaylı bilgi verirseniz çok güzel olur.
Ben sadece members area'dan sitenizin adını girecem. Yani siteniz lisanslı görünecek.

Killa_Hakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
size nasil güvenebilecegiz?
ayrica yasiniz henüz daha 15
Yaşımın 15 olması güvenmemeyi gerektiriyorsa, kimseyi kendime güvendirmek zorunda değilim.

İyi günler...