Bende mi anlatsam ?
Anlatayım bakalım.
Yaşım 23. / 15 Mart 1982.
Ismim Erhan. Arki derler

Sanırım 1998 yılında chat ile başladım internet hayatına. iRc serverler açtım, kapattım. Adminlikler, moderatorlukler yaptım.
Superfm.net domainim vardı. Star Tv bilgi islem müdürü ile az kavga etmedim o domain yüzünden. Sonrasında ufak ufak web işlerine başlamıştım. Sevgiseli2000.cjb.net sitem vardı. (Halen duruyor sanırım - 4000 felan hiti vardı o zamanlar.)
Sonra askerlik zamanı geldi. Askerlik bitti. Sevenler.Net ve onsuzolmuyor.com domainlerini aldım.
Onlara web sitesi yaptım vs.
Sonra Maximp3.com domainini aldım. Site yaptım. 2 Haftada 5000 tekil yapmıstım. Band yemedi.
Internetten ilk kazandıgım parayı Maximp3.com sitesindeki Kitapyurlu affiliate'sinden kazandım. Sonra varolsun elmasgunes sedo'dan bahsetti. Elmasgunes'de resellerim vardı. Maximp3.com un kazanclarını elmasgunes'e veriyordum. Reseller parası odemiyordum. Para tatlı gelmisti tabii..
Sonra maximp3.com'u sattım. Turkmankenler.com ve Minicik.net 'i aldım. Minicik.net 'i Fuat abi (Turkishdomains) verdi cok saolsun.
Sedo kasmaya başladım. Ayda en az 1000 kazanıyordum. Tabii gaza geldim. Bir ton domain aldım. 15 / 20 tanesini sattım. Halen 70 tane felan domainim var.
Ek olarak Istanbul / Şile'liyim. Ist / Sultanbeyli'de oturuyorum.
Ayrıca malüm forumdan en fazla banlanan kişiyim.
Saygılar..