MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baba'dan falan rica ediceksin laflarını bence bu forumda kullanma be arkadaşım,burası takıldıgın frmtr lere benzemez,burada ki insanların cogu kendini hatta bazılarımız tüm ailesini geçindirmekte,babalarımız tarafından geçindirilsek bu koyarmı ? koymaz. Hala babamızın evinde yaşıyormuyuz ? evet. Kimin ekmeğini yiyoruz babamızın.
Sen babanı adam yerine koymuyormusun onu bilmiyorum ama,rica ediyorum bir daha ne benim babamın ne başkasının babasını ağzına alma,kendi ailenden yola çık.
Bana böyle kendini küçültücü şeylerden gelme,Bilkent'ten bahsediyorsan bir prof un açıklamasımı daha önemli,yoksa senin ki mi ? Inan seni adam yerine koyup cevapladığıma şükretmelisin.
MrManson ; biraz büyüde gel olmaz mı abisi... Sen beni algılayabilecek ne yaştasın ne yaşam standartların yeter...

Senin Baba'nı tanımam , tanımadığım halde elbette saygı duyarım , ama neyse ben bu mevzuyu uzatırsam kişisel olarak karşı karşıya gelmek zorunda kalacağım seninle.. Bu da ne senin açından ne benim açımdan ( benim açımdan MADDİ ) hiç hoş sonuçlar doğurmaz ki.. Üzme beni..

Hadi kal sağlıcakla şimdi..