Arkadaşlar ilke hosttan hasan bey kullandığım süreyi düşerek kalan süre için ödediğim ücreti iade etti eft şu an hesabımda, kendilerinden kaynaklanmayan bir sorun yüzünden onlarda mağdur oldular ama en azından bizi mağdur etmediler, kendilerine dürüst ticaret anlayışlarından ötürü teşekkür ederim.
Eski pcde sitelerin eski yedeklerini buldum, başka vpse taşıdım yükledim. Hitlerim acayip derecede düştü hala toparlayamadım kendimi. Açıkçası ilkehosttan çok memnundum fakat bu olay sonucu sinirlenip başka vpse taşındım. Banada geri ödeme yapacak, *********** değiller zaten.
Fakat extreme herşeyi açıkça ifade ediyo sanırım. Ayın 16sında kapandı siteler, 18inde yarım gün açık kaldı vs vs. İstatistikler ortada. 25 ocak saat 20:30 itibariyle hit 492
Yani 5000 lerden 500 lere düştü hitim
Neyse sorunun ilkehosttan kaynaklanmadığını düşünüyorum ben hala. Baya uğraştı kurtarmak için ama olmadı. Ben bu olayda tek suçlu olarak asuswebi görüyorum.Dediğim gibi ilkehost *********** olsa bana vpsin ücretini geri ödeyeceğini söyleyemezdi ki eminim maddi açıdan sıkışık olmasa maddi olarak katkat fazla karşılamaya çalışırdı zararımı.
Neyse pek çok sitede çok eski yedeklere döndük ama sağlık olsun, tamamen kaybetmekten iyidir

Umarım böyle olaylar tekrarlanmaz ama şundan eminimki bu saatten sonra asusweb ismini duyduğum an kaçarım