Bir müşterimiz için hazırlattığımız, forumda bir arkadaşımızın hazırlamış olduğu ASP tabanlı, parça kontör scriptini satışa çıkarıyoruz.Scripti tek kişiye satma taraftarıyız.
Scriptin özellikleri ;
- Bayi ve admin girişi paneli bulunuyor.
- Admin panelden, bayi, ana bayi ekleyebiliyor.
- Ana bayi, kendine ait alt bayiler ekleyebiliyor.
- Admin turkcell, vodafone ve avea olmak üzere 3 operatör için bayilere ve ana bayiye kredi yükleyebiliyor.
- Ana bayi, alt bayilerine kredi yükleyebiliyor.
- Bayiler, siparişi geçiyor, admin yükleme yapınca yüklendi, kredi yok, yanlı numara gibi bildirimde bulunuyor.
- Otomatik raporlama özelliği buluyor, bayi ne kadar kontör yükletmiş, yüklenen, yüklenmeyen kontörlerin günlük aylık dökümü gibi.
- Admine sipariş geldiğinde otomatik sesli uyarı bulunuyor.
- Bayiler admine mesaj atabiliyor, bayiler arası mesajlaşma bulunmuyor.
- Admin isterse, tek tek bayilere yada tüm bayilere birden mesaj geçebiliyor.
- Admin kredi yüklemenin yanı sıra kredi silme işlemi yapabiliyor.
Scriptin genel özellikleri bunlardır.Ama lütfen dikkat, online bir yükleme söz konusu değildir.Örnek olarak; bir bayi 0XXX XXX XX XX nolu telefona kontör yüklemek istiyor, siparişini geçiyor.Adminde kendi telefonundan bu kontörü yolluyor. Epeyce kullanılan ve aranılan bir script sanırım.
Tek Kişi Satış Fiyatı ; 800 YTL
Çoklu Satış Fiyatı ; 400 YTL
İncelemek isteyen olursa demoda kurabiliriz.
Yazdığınız özellikleri ben birine yazdırıyorum umarım aynı scripten bahsetmiyoruz daha tamamlanamadan w-areze düşecek gibi birşey oluyor lütfen demoyu açık şekilde yazın bizde anlayalım yöneticilerden ricam demonun acık verilmesi çünkü benim yazdırdığım scriptin özellikleri ile bire bir özel yazdırıyorum burda daha teslim almadan çoklu satış diyor şaka gibi birşey umarım aynı script değildir