evet arkadaşlar hepinizin bildiği gibi bazen 3 kuruş paypal bozdurmak zor ve sıkıcı gelebiliyor.ben 3 kuruş diyorum ama lafın gelişi.eğer en az bi 30-50 dolar paypalınız yoksa ya domain alıyorsunuz,ya birikmesini bekliyorsunuz.yada elinizde bişi kalmayacak kadar komisyon vererek bozduruyorsunuz.
bu teklifim her istediği zaman ufak miktarda paypal bozduracak tanıdığı olmayan ve elinde 3-5 dolar paypal kalanlaradır.
elinizdeki paypal miktarı isterse 0.50 olsun.vereceğim adrese yani bana gönderdiğinizde istediğiniz bi siteye TAM 50 HİT yollayacağım.evet arkadaşlar size yollayacağım 1 hit karşılığı 0.01 istiyorum.1 dolara 100 kişiyi sitenize çekebilirsiniz.
Önemli bilgiler:
Hit gönderilecek site ***** sitedir.sitede kanunlara aykırı içerik yoktur.
istediğiniz hitte göre size ziyaretçi yollayacağım.1000 kişi derseniz fazlası gelir eksiği gelmez.
Ziyaretçiler popup ve iframe hariç,tüm şekillerde gönderilir.ÖRN:text reklam,msn popup,728*90 banner,120*600 banner,468*60 banner,120*90 banner.
isteğe bağlı popupta açabilirim,veya benim sitenin çıkışına popupla gönderebilirim.
lütfen alakasız mesajlar yazmayın.kesinlikle yöneticilere bildirilecektir.Sadece bu şekilde reklam wermek isteyenler yazsın.
Özel mesaj veya buradan yazabilirsiniz...